urodzinki

Nie polecam! Na urodzinkach dzieci się nudziły, biegały bo pani animatorka gdzieś sobie chodziła. Na siedmiu dzieci pomalowała tylko dwójkę, bo przez dwie godziny nie zdążyła. Na koniec zabrała tort i powiedziała że go spakuje potem poszła do recepcji i nie przyniosła go. Kiedy wyszliśmy zadzwoniłam że zaraz wrócę po ten tort. Jak wróciłam okazało się ze kuchnia go zutylizowała jak to określiła kierowniczka. Zwróciłam uwagę że widzę mój karton i chcę do niego zajrzeć. W konsekwencji w kartonie był kawałek mojego tortu i kawałek innego. Jeżeli zjadły to mogły się przyznać a nie kłamały, a jak sobie popakowały do domu to też wystarczyłoby, żeby powiedziały prawdę. Jednak to że animatorka i jej kierowniczka kłamały że kuchnia szybko zutylizowała tort powoduje, że pozostał niesmak i wrażenie chciwości u pracowników. Żenada....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Dzień dobry. Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Jesteśmy na etapie wyjaśniania sytuacji - także z wykorzystaniem monitoringu obecnego na obiekcie. Bardzo też prosimy Panią o kontakt pod adresem marketing@u7.pl - chętnie spotkamy się z Panią w celu wyjaśnienia tej przykrej dla Pani sytuacji.

Pozdrawiamy,
CU7

Re: urodzinki

No to mam teraz o czym myśleć. Jutro organizuję tam dziecku urodziny i chyba cały czas będą śledzić obsługę :)