Podczas rezerwacji terminu urodzin pani obsługująca przy wejściu (w czarnych włosach) była nieprofesjonalna, niegrzeczna. Cytuję: "Jak dzieci nie będą chciałby zabaw a pani będzie chciała to i tak nie zrobimy, bo to nie dla pani impreza". Pomyślałam sobie, że albo są nieudolni i nie potrafią zmotywować dzieci do zabawy (pani zaprzeczyła, powiedziała, że dzieci są świetnie motywowane), albo to ta osoba pracuje w niewłaściwym miejscu. Plac zrobiony jest estetycznie, ceny są przystępne. Nie jest duży, widać więc co wszystkie dzieci robią. Poprosiłam o kontakt do osoby, która będzie prowadziła imprezę mojego dziecka, chcąc z nią porozmawiać na temat programu urodzin, otrzymałam numer, po czym poproszono mnie o wykasowanie go ze swojego telefonu! Dziwna sprawa, sami powinni podawać numer kontaktowy, przecież klient ma prawo dopytać się o wszystkie szczegóły imprezy, co mnie jako klienta obchodzi, że ktoś podał numer, a miał nie podawać? Dwie irytujące sytuacje, delikatnie ujmując. Sama impreza urodzinowa była ok, dzieciaki dobrze się bawiły, pani prowadząca wykazywała zainteresowanie dziećmi, chociaż uważam, że mogłaby zachowywać się trochę bardziej entuzjastycznie i energicznie.