usg tarczycy u pana Wrońskiego stanowczo odradzam
Przed wybraniem terminu wizyty zadzwoniłam do placówki i zapytałam o najlepszego lekarza od usg tarczycy. Usłyszałam, że wszyscy tam są wybitnymi specjalistami i zostałam zapisana do doktora Wrońskiego. Wizyta w sobotę rano koszt 100zł trochę drożej niż w innych placówkach ale trudno skoro miało być dokładniej zrobione badanie to zapłaciłam. Okazało się, że ten wybitny specjalista to nie żaden doktor ani profesor tylko zwyczajny lekarz w dodatku się mocno spóźnił, nie przeprosił za spóźnienie, był gburowaty i opryskliwy, cała wizyta trwała najwyżej minutę, bez wywiadu po czym wyprosił mnie z gabinetu żebym poczekała na opis i bez słowa go wydał po chwili. Jako pacjentka płacąca prywatnie za badanie poczułam się zlekceważona i oskubana z pieniędzy za nic. Oczekiwałam (skoro płacę) troski i zainteresowania, miłego tonu i dokładnego badania i dokładnego opisu a nawet wytłumaczenia co z czego wynika. Robiłam tez badania z krwi, recepcjonistka przez tel obliczyła mi że za wszystkie badania będę musiała zapłacić około 250zł a na miejscu okazało się że muszę zapłacić ponad 400zł ! Było to dla mnie wielkie zaskoczenie i kłopot.Na pewno nie wrócę do Endomedu na żadne badania.