Pacjent - opinia (1) Bardzo rzetelne podejscie do pacjenta. Wschłuchanie się w jego potrzeby,... Pacjent jola - opinia (2) korzystałam z usługi doboru badań i pobrania krwi, bardzo miła Pani pobranie... jola Karolina - opinia (2) Specjaliści wybitni, konsekwentni, współpracujący ze sobą; w sytuacji mocno... Karolina
Anna - opinia (1) W końcu po kilku wizytach u p. dr Lizakowskiej - Kmieć mam normalne wyniki... Anna Justyna - opinia (1) Polecam , korzystam z usług specjalistów ,świetne podejście do pacjenta, a... Justyna Polecam (1) Przychodnia godna polecenia J. Jola - opinia (1) Przychodnia godna polecenia Jola Placówka godna polecenia (1) Wszystkim mogę polecić Endomed- bardzo dobrzy specjaliści z zakresu... Anna zarozumiałość nie zna granic (1) pan doktor śmiał się z akademii medycznej w białymstoku, w której robiłem... criss USG (dr Mariusz Kujawa) (2) Dwukrotnie jak dotąd robiłam USG węzłów chłonnych u dr. Mariusza Kujawy i... Anna Świtalska-Jopek usg tarczycy u pana Wrońskiego stanowczo odradzam (5) Przed wybraniem terminu wizyty zadzwoniłam do placówki i zapytałam o... była pacjentka zadowolona (1) Po raz kolejny dziękuję za pomoc . Do tej pory chodziłam do endokrynologa na... MW ilość specjalistów odwrotna do jakości (1) korzystałem z usług od 2011 roku teraz wszystko zeszło na psy lekarze... Tadeusz Hanka - opinia (1) Nie zgodzę się z przedmówcą. Panie z rejestracji mówią który lekarz jest po... Hanka WPROWADZANIE BŁĄD PACJENTÓW (1) na stronie internetowej można znaleźć informacje ilu to mają endokrynologów... Tomek Nie polecam (1) Przychodnia stawia na przyjmowanie pacjentów pakietowych, gdybym jako... tomsi nefrolog dziecięcy-usg piersi u kobiet (1) Opinie Endomed brzmią kusząco jednak widząc to udałam się na usg piersi ,... pacjentka pacjent - opinia (1) Polecam! Często korzystam z usług w tej placówce, bo usługi są świadczone... pacjent dzisiejsza klientka - opinia (1) Zdecydowanie polecam tę przychodnie. Dzisiaj po raz pierwszy skorzystałam z... dzisiejsza klientka Polecam! (1) Miła obsługa,krótkie terminy oczekiwania na wizytę, świetni specjaliści,... zadowolona