usługa "z odbiorem" dywanu na wyrost

Temat dostępny też na forum: Super Standard
Zamówiona została usługa prania dywanu z odbiorem z domu i dowozem z powrotem. Kierowca w umówionych godzinach nie przyjechał i inny kierowca zadeklarował odbiór. Wjechał na teren strzeżonego osiedla i na odpowiedź że nie powinien tam wjeżdżać tylko przed szlabanem zaparkować i wejść na osiedle na pieszo oaby odebrać dywan, zakomunikował obrażonym tonem że" ALBO MU KTOŚ GO ZARAZ PRZYNIESIE ALBO ON REZYGNUJE ZE ZLECENIA". Na telefon męża gdzie się znajduje arogancko odpowiedział że on czeka na zewnątrz bo chodzić po dywan nigdzie nie będzie. Ten świat na głowie stoi jeśli tak dba się o klienta. Teoretycznie mieli odebrać dywan wcześniej do 16:00 gdzie byłam sama w domu z dwójką chorych dzieci, to co też miałabym ten dywan wziąć na plecy i zwieźć kierowcy na dół? Bo on starszy człowiek i nie może? Przepraszam bardzo to gdzie ta usługa z odbiorem i dowozem dywanu? Po moim telefonem ze skargą na kierowcę, mięli odebrać następnego dnia. Tego kolejnego dnia nikt nie przyjeżdżał więc zadzwoniłam z zapytaniem gdzie kierowca. Dowiedziałam się od pracownika że do mnie nikt po dywan nie przyjedzie. Na pytanie dlaczego bo nie odpowiada im nasza postawa. Jak najdalej od tej zadufanej firmy!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: usługa

ja korzystam z tej pralni regularnie odbieraja mi dywany z domu nawet rozwina jak jest potrzeba jestem zadowolona z ich jakosci i usług.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3