Vasili - ocena (1) Okazałem się klientem Twojej firmy pralniczej i pralni chemicznej. Miesiąc... Vasili Aneta Kostrycka - ocena (1) Bardzo polecam, korzystałam kilka razy. W środku zawsze czysto i przyjemnie Aneta Kostrycka Ewelina L - ocena (1) Pranie super czyste i pachnące plus za płatność kartą, na pewno jeszcze... Ewelina L
Mariola - ocena (1) Najwyższa jakość usług. Bardzo miła obsluga Mariola Marta - ocena (1) Świetna obsluga Marta Janusz - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa.Pranie czyste i pachnące. Janusz ANNA - ocena (1) Cudowne miejsce , właściciele przesympatyczni, polecam ANNA Robert Karpeta - ocena (1) Bardzo dobra pralnia,korzystam z metody wysyłkowej Robert Karpeta Robert Karpeta - ocena (1) Bardzo dobra pralnia i tanio Robert Karpeta Karolina - ocena (2) Rewelacja! Kołdra king size wyprana, pachnąca, świeża i wysuszona w krótkim... Karolina Hania - ocena (1) Galeria Baltycka ,pralnia korzystam od kilku lat ,bardzo dobrze wyczyszczone... Hania Lucyna - ocena (1) Źle rozłożone pranie w bębnie pralki? Zawieszony cykl prania? Koniec prania... Lucyna L.irenka@wp.pl - ocena (2) Pralnia super :-) Polecam...za 77 zł wyprałam i wysuszyłam 7 szt kurtek ( w... L.irenka@wp.pl L.irenka@wp.pl - ocena (1) Pralnia super :-) Polecam...za 77 zł wyprałam i wysuszyłam 7 szt kurtek ( w... L.irenka@wp.pl Sylwia - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Sylwia Sylwia - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Sylwia Kamil - ocena (1) Bardzo dobra jakość, profesjonalna obsługa. Cena adekwatna do oferowanej... Kamil Kamil - ocena (1) Profesjonalna usługa, bardzo dobra jakość i przystępna cena. Kamil Maja - ocena (1) Przemiła obsługa. Ceny bardzo przyzwoite, a jakość bez zarzutu Maja Sylwia - ocena (1) Przed Šwiętami tłok, ale panie i tak dały radę wyprać mi płaszcz. Super obsluga Sylwia