Iwona Turbiarz - ocena (1) Świetny kontakt z właścicielami, bardzo pomocni, osobiście doradzą i pomogą.... Iwona Turbiarz Anna - ocena (1) Fajne miejsce. Właścicielka przesympatyczna i pomocna. Anna Kasia - ocena (1) Miejsce, wyposażenie pralni w nowoczesne pralki oraz bardzo pomocna obsługa... Kasia
Tamara - ocena (1) Bardzo dobry sprzęt. Czyste pomieszczenie. Na pewno będę korzystała nie raz z... Tamara Maja - ocena (1) Fan statyczne miejscówka, szybko, łatwo i wygodnie. Bardzo pomocy właściciel... Maja Mateusz - ocena (1) Super pralnia, szybko, ładnie, pachnąco i bardzo czysto. Polecam Mateusz Kasia - ocena (1) Pralnia bardzo dobrze zlokalizowana. Obsługa maszyn jest łatwa, system bardzo... Kasia Adam - ocena (1) świetna lokalizacja, otwarte 24/7, bardzo dobrej jakości środki do prania. Adam Lech - ocena (2) Miła i przesympatyczna obsługa. Tak trzymać! Lech Przemek - ocena (2) Wtargnąłem do pralnii w sobotę z pogniecionym po podróży garniturem 2h... Przemek Nina - ocena (1) Zdecydowane nie. Odradzam jeśli ktos szanuje swoje rzeczy. Widać też, że... Nina Vasili - ocena (1) Okazałem się klientem Twojej firmy pralniczej i pralni chemicznej. Miesiąc... Vasili Aneta Kostrycka - ocena (1) Bardzo polecam, korzystałam kilka razy. W środku zawsze czysto i przyjemnie Aneta Kostrycka Ewelina L - ocena (1) Pranie super czyste i pachnące plus za płatność kartą, na pewno jeszcze... Ewelina L Mariola - ocena (1) Najwyższa jakość usług. Bardzo miła obsluga Mariola Marta - ocena (1) Świetna obsluga Marta Janusz - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa.Pranie czyste i pachnące. Janusz ANNA - ocena (1) Cudowne miejsce , właściciele przesympatyczni, polecam ANNA Robert Karpeta - ocena (1) Bardzo dobra pralnia,korzystam z metody wysyłkowej Robert Karpeta Robert Karpeta - ocena (1) Bardzo dobra pralnia i tanio Robert Karpeta