Kamil - ocena (1) Profesjonalna usługa, bardzo dobra jakość i przystępna cena. Kamil Maja - ocena (1) Przemiła obsługa. Ceny bardzo przyzwoite, a jakość bez zarzutu Maja Sylwia - ocena (1) Przed Šwiętami tłok, ale panie i tak dały radę wyprać mi płaszcz. Super obsluga Sylwia
Ewa - ocena (1) Pełen profesjonalizm, polecam!!! Ewa klosowskadorota@gmail.com - ocena (1) Płaszcz został wyprany szybko i skutecznie. Jestem zadowolona i na pewno... klosowskadorota@gmail.com klosowskadorota@gmail.com - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości prania i profesjonalnej obsługi. Polecam! klosowskadorota@gmail.com Artur - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy wszystko jest czyściutkie pachnące... Artur Daniel - ocena (1) Rewelacyjna usługa - zdecydowanie polecam! Oddałem do prania kilka dużych... Daniel gosiaka - ocena (1) Pomyliłam się przy dokonywaniu opłaty, a ponadto zbyt długo szukałam... gosiaka Kasia - ocena (1) super obsługa oraz dobre ceny Kasia Miro - ocena (1) Super. Bardzo czysto ! Miro Iza - ocena (1) Tydzień temu miałam awarię pralki,podczas prania odzieży. Pracownicy pralni... Iza Wczasowicz miasta Gdynia! - ocena (1) Super miejsce do prania w czasie wskacji! Uwaga Pralka numer 4 w czasie... Wczasowicz miasta Gdynia! Kama - ocena (1) Profesjonalna, życzliwa obsługa. Jakość wykonanej usługi na najwyższym... Kama Tadeusz - ocena (1) Gorąco polecam!!! Tadeusz Kamila - ocena (1) Świetna obsługa, wszystko wykonane bardzo profesjonalnie i sprawnie. Rzeczy... Kamila Krzysztof - ocena (1) Miła, profesjonalna obsługa. Pranie nigdy nie było tak czyste. Krzysztof Basia H. - ocena (1) Obsługa pierwsza klasa, bardzo pomocna, jakość usług jak w rankingu Basia H. Kamil - ocena (1) Przemiła obsługa.Gajerek jak nowy Kamil Regina - ocena (1) Pralnia godna polecenia, warto przyjechać nawet z Gdyni bo jakość usług... Regina