Adam - ocena (2) Dzień dobry, polecam pralnię Norel. Profesjonalna obsługa , szybka... Adam Sylwia - ocena (2) Profesjonalna pralnia. Zadanie trudne ; do czyszczenia uchikake - tradycyjne... Sylwia Michal - opinia (2) szybko sprawnie i w przystępnej cenie. Bardzo miła obsługa. Korzystałem z... Michal
Ewa - ocena (1) Witam szczerze polecam Pralanie Prala nareszcie znalazłam profesjonalna... Ewa Jędrzej - ocena (1) Miejsce, o którym warto wspomnieć! Pełen profesjonalizm, doradztwo,... Jędrzej Małgorzata - ocena (1) Bardzo profesjonalna pralnia z usługą na najwyższym poziomie. Rzetelna... Małgorzata Romek - ocena (1) Bardzo dobra pralnia godna polecenia Romek Romuald - ocena (1) Polecam.bardzo profesjonalna robota; Moje codzienne potrzeby na białe... Romuald Krysia - ocena (1) Dobra pralnia z bardzo mila obsługa i co najważniejsze z fachową pomocą i... Krysia Krystyna Malarek - ocena (1) Super obsługa, mimo swiątecznego natłoku Panie ekspresowo wyprały i... Krystyna Malarek Michal M. - ocena (2) Jestem bardzo wdzieczny Paniom z pralni Norel za uratowanie moich ciuchow:)... Michal M. Max GD - ocena (2) Dawno nie mialem tak dobrze wyprasowanych koszul, polecam! Max GD Renata G. - ocena (2) Szybko i profesjonalnie plus bardzo miły i pomocny personel. Byłam pierwszy... Renata G. Julia D. - ocena (1) Dobra jakość, szybka obsługa. Julia D. Julka - ocena (1) Świetna osiedlowa pralnia z tradycjami. Moja mama korzystała, teraz i ja... Julka Blanka - ocena (1) Jesionka męża i moja kurtka puchowa wyglądają jak nowe. Miła obsługa i... Blanka Renata - ocena (1) Przemiła obsługa. Nie tylko piorą, ale chętnie też doradzą. Jestem bardzo... Renata Daria - ocena (1) Sprawna i miła obsługa, garderoba dobrze wyprana, no i z dowozem. Daria Krzysiek - ocena (2) Korzystam z usług tej pralni od paru lat. Najczęściej oddaję do prania moje... Krzysiek Malwina - ocena (2) Oddałam kurtkę puchową do czyszczenia chemicznego, wszystkie zabrudzenia... Malwina