Marta - ocena (1) Fajna opcja, ale brak możliwości uplasowania czy wymaglowania na miejscu. Marta Michał - ocena (1) Bardzo fajna usługa odbioru i dowozu. Nie zawsze łatwo jest zgrać się... Michał emilka - ocena (2) Świetna obsługa, super jakość. Byłam pierwszy raz i będę wracać. Oddałam... emilka
Stefan - ocena (1) Najlepsza pralnia w Trójmieście. Usługa jak zwykle perfekcyjnie wykonana Stefan Ewa - ocena (1) Usługa jak zwykle świetnie wykonana Ewa Marta - ocena (2) Pralnia z tradycjami i rewelacyjnym podejściem do klienta. Bez dwóch zdań... Marta Marta - ocena (1) Pralnia z tradycjami i rewelacyjnym podejściem do klienta. Bez dwóch zdań... Marta Renata - ocena (2) W moim niewielkim pensjonacie staram się zapewnić gościom najwyższy standard.... Renata Sopot - opinia (1) Bardzo niski poziom pralni. Oddałam pościel i ręczniki do prania i malowania.... Sopot Kamila - opinia (1) Korzystam z usług tej pralni od lat. Zawsze jestem bardzo zadowolona z... Kamila Ania - opinia (1) Super obsługa, miła i profesjonalna. Korzystam z tej pralni od lat i nigdy... Ania Małgosia z Gdańska - opinia (1) Po raz drugi skorzystałam z usługi prania dywanów i chodników. Pan kierowca,... Małgosia z Gdańska Katarzyna - opinia (1) Polecam !!! Obsługa i jakość wykonania przerosła moje oczekiwania !!! Bardzo... Katarzyna Sławek - opinia (1) W tej pralni podejście do klienta jest bardzo profesjonalne , ceny przestępne... Sławek Ewelina - opinia (1) Moja suknia ślubna wygląda jak nowa. Polecam Ewelina Aśka - opinia (1) Z usług pralni korzystam tak zawodowo jak i prywatnie. Jestem mega... Aśka Anna M. - opinia (1) Fantastyczny service. Nareszcie koldry i kurtki puchowe wyprane i Wysuszone-... Anna M. Magdalena - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta, wszystko czyściutkie, pięknie poskładane... Magdalena Jarek - opinia (1) Firma z profesjonalnym podejściem do klienta oraz z wysokim poziomem... Jarek Franciszek - opinia (1) Nie malujesz czasu Super obsługa Polecam Franciszek