Tomasz - opinia (1) Pralnia świetnie spełnia swoje zadanie. Szybko i sprawnie można zrobić pranie... Tomasz Natalia Ż - opinia (1) Dziękuję za ładnie wyczyszczony zimowy płaszcz, za miła obsługę, jestem... Natalia Ż ewelinamejnagdynia@gmail.com - opinia (1) Naprawdę profesjonalna obsługa ewelinamejnagdynia@gmail.com
Katarzyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pani Marty Katarzyna Piotr M - opinia (1) Polecam, uratowali mój garnitur i poprosili jakieś 50 zł, mega tanio Piotr M Mariusz Trynkiewicz - opinia (1) Bardzo dobra jakość, ceny mają raczej najniższe w Gdańsku, serdecznie polecam . Mariusz Trynkiewicz Adam - opinia (1) Polecam. Garnitur został pożądnie wycziszony. Adam Agnieszka - opinia (1) Jestem mega zadowolona, sukienka wyprana, koc odświeżony. Polecam od całego... Agnieszka Tomasz Cichowski - opinia (1) Dziękuję pani Marcie za uratowanie mojego garnituru oraz za miłą obsługę,... Tomasz Cichowski Karolina - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Oddałam kurtkę puchową w CH Kowale do prania i... Karolina Maja z Wrzeszcza - opinia (1) Polecam. Oddalam do prania grube koce. Odebralam pachnace czysciutkie jak... Maja z Wrzeszcza Ewa - opinia (1) Byłam,sprawdziłam i ładnie wyszło.Sukienki wyczyszczone i wyprasowane.Polecam... Ewa Krzysztof K. - opinia (1) Oddałem koszule do prania i prasowania.Na drugi dzień odebrałem jak nowe.I... Krzysztof K. Tobiasz - opinia (1) Obsługa na wysokim poziomie,panie zawsze uśmiechnięte,garderoba pięknie... Tobiasz Wiktoria - opinia (1) Wysoka jakoś świadczonych usług. Bardzo miły i pomocny personel-indywidualne... Wiktoria Paula - opinia (1) Serdecznie polecam! Profesjonalnie i szybko! Paula Ania - opinia (1) Pralnia tania . Pranie na środkach samopobierajacych śmierdzi. Można dodać... Ania Ewelina - opinia (1) Czysta i łatwa w obsłudze pralnia, miły i pomocny właściciel. Polecam! Ewelina Elitowski - opinia (1) Super, jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi, dywan był bardzo... Elitowski Sandra S - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam pralnie prale , szybka i miła obsługa,... Sandra S