Piotr - opinia (1) Cudowny punkt. usługa czyszczenia skóry 150%zadowolenia polecam Piotr Inez - opinia (1) Po raz kolejny moje wrażenia na mega plus . Czysto wnętrze aż zachęca do... Inez Katarzyna - opinia (1) Najgorsza pralnia z jakiej korzystałam płaszcz modelki mi za pierwszym razem... Katarzyna
Aleksandra - opinia (1) Bardzo miło i profesjonalnie. Miły pan posłużył pomocą. Napewno będziemy... Aleksandra Dorota - opinia (1) Jestem mega zadowolona, profesjonalna i miła obsługa, polecam. Dorota Bożena Rydel - opinia (1) Godna polecenia pralnia dobre ceny. Bożena Rydel Martyna - opinia (1) Wszystko na plus! Serdecznie polecam! Martyna Jarek - opinia (1) Korzystam z usług pralni regularnie, profesjonalna obsługa, przemiła obsługa.... Jarek Wiesław P. - opinia (1) Pralnia godna polecenia. Pranie czyste i pachnące. Jakość w rozsądnej cenie -... Wiesław P. Gosia P. - opinia (1) Pralnia solidna, szybka usługa bez wychodzenia z domu. Miła obsługa. Polecam... Gosia P. Bufon - opinia (1) Wyprane szybko i w bardzo dobrej cenie. Solidna robota, polecam! Bufon Zuzanna - opinia (1) Super obsługa, polecam bardzo, szybko i sprawnie wszystko poszło, będę dalej... Zuzanna Magdalena Kropiwiec - opinia (1) Polecam super jakość i obsluga. Jestem mile zaskoczona. Magdalena Kropiwiec Beata - Gdańsk ul. Długie Ogrody - opinia (1) Profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie. Beata - Gdańsk ul. Długie Ogrody Hanna S. - opinia (1) Jestem zadowolona z jakości wykonanej usługi, polecam każdemu :) Hanna S. Helena Suropek - opinia (1) Regularnie korzystam z pralni oddając do czyszczenia m.in. elementy o dużych... Helena Suropek Marcin - opinia (1) Jak ktos nie ma pralki w domu, to polecam te pralnie. Jak masz pralke to tez... Marcin Bartosz Z - opinia (1) Sukienka po Weselu jak nowa.... Dzięki Bartosz Z Annka - opinia (1) Bardzo polecam! Fantastyczna obsługa, Usługa wykonana szybko i solidnie w... Annka Zbigniew - opinia (1) Polecam!! Bardzo miła obsługa, szybko ogarnięte klient zadowolony Zbigniew