Justyna - opinia (1) Korzystałam z usług kilku pralni w Trójmieście, ale ta zdecydowanie wygrywa.... Justyna Maga - opinia (1) Bezproblemowo, stały kontakt z właścicielami, ok, polecam. Maga Maciej - opinia (1) Kulturalna, profesjonalna obsługa. Szybko, tanio i solidnie. Zdecydowanie... Maciej
Tomasz G. - opinia (1) Korzystam z usług pralni od ponad roku. Jestem bardzo zadowolony z... Tomasz G. Domi - opinia (1) Korzystam od 2 lata z usług pralni w Gildii. Zawsze wszystko dopiorą i... Domi Pralnia godna polecenia - opinia (1) Pełen profesionalizm. Jakość oraz terminowość na najwyższym poziomie. Miałem... Pralnia godna polecenia Agn. - opinia (1) Jasny dywan, pokrowiec na materac na łóżko doczyszczone idealnie Magiel i... Agn. Iwona - opinia (1) Przemiłe kobietki, zawsze uśmiechnięte i konkretne, w pracy można na nie... Iwona Jola - opinia (1) Super pralnia. Czysto, przyjemnie, bardzo pojemne pralki i suszarki. Żałuję,... Jola polecam (2) Oddałam do czyszczenia po zimowym sezonie trzy kurtki(dwa płszcze i jedna... Asia122 Isabell - opinia (1) Przesympatyczna obsługa, zawsze ekspresowo i perfekcyjnie wykonana usługa :-)... Isabell Michu - opinia (1) Polecam . Super obsługa , potrafią nawet naprawić błąd klienta bez narażania... Michu Tomasz - opinia (1) Usługa prania i dostawy do domu jest super.Wszystko załatwione jednym... Tomasz Lena - opinia (1) Jestem pod wrażeniem, wczoraj miałam przyjemność skorzystać z usług, Pan... Lena Alice - opinia (1) Czysto , pachnąco , profesjonalny sprzęt i bardzo mili właściciele ........ Alice Marta - opinia (1) Rewelacyjnie, wyprane puchowe kurtki. Pralki bardzo dobrze piorą. Pierwszy... Marta Agnieszka - opinia (1) Przemiła obsługa,zawsze Panie są pomocne jeśli potrzebuję wyprać coś... Agnieszka Lech - opinia (1) Ozonowanie butów, kasku i kombinezonów motocyklowych okazało się super... Lech Edyta - opinia (1) Bardzo dobra obsługa w przystępnej cenie. Edyta Jerzy - opinia (1) Bardzo fajny pomysł, wynajmuję pokój na tym samym osiedlu, pralnię mam za... Jerzy