Na plus (1) Korzystam od dłuższego czasu i nie narzekam. Wszystko zrobione starannie i... Klientka Bardzo dobra pralnia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług pralni zawsze szybko i profesjonalnie... Piotr Tragedia (1) Oddaliśmy do prania dywany i kołdrę z tworzywa sztucznego. Dywan wełniany... zanna
Super pralnia (1) Polecam pranie na Obrońców Wybrzeża. Miałam przyjemność skorzystać z pomocy... K omijać z daleka (1) Ostatnia opinia z 5 gwiazdkami sprzed roku mnie zmyliła i zarazem skusiła do... BWT Iwona - opinia (2) oddałam po raz pierwszy i ostatni pościel do tej pralni,pościel biała... Iwona Pełne zadowolenie (1) Miałam okazję spotkać właścicieli, którzy pomogli nam wszystko dobrze... Agnieszka Nie polecam (1) Mieszkam na Kowalach od samego początku istnienie pralni korzystam (w centrum... Beata Polecam!! (1) Żałuje ze tak późno dowiedziałam się o tym miejscu!:) Profesjonalna, w pełni... Ewa Fantastyczna pralnia (1) Skorzystałam z pralni dwa dni temu, zapach który można zakupić na miejscu... Kasia Gabi - opinia (1) Polecam każdemu! Wszystko bardzo łatwe w użyciu, a miła obsługa zawsze... Gabi Polecam (1) Wyparłem pokrowiec na materac i kołdrę w Speed Queen. Ich detergenty to... Łukasz Ta pralnia to jakiś żart (1) Oddałem do czyszczenia garnitur, praktycznie nowy, 2 razy zakładany.... J. Bardzo wysoka jakość, super sprzęt (1) Skorzystałem z usług pralni w dniu otwarcia korzystając z promocji. Jestem... PanMaterac Pralnia królewska! (1) Speed Queen w Madisonie w Gdańsku!!! Rewelacja!!! Przybyliśmy,zobaczyliśmy,... Jono Polecam! (1) Polecam! Świetna pralnia, wszystko uprane, pachnące i wysuszone w krótkim... Mateusz Nie polecam (1) Oddałam garnitur z koszula do czyszczenia i prasowania. Czas oczekiwania 4... Zapach,który pachnie nawet 2 tygodnie... (1) Jestem klientką speed queen od około dwóch lat,wiec mogę z czystym sumieniem... Anna rewelacja (1) Musiałem szybko wyprać pokrowiec na materac, kołdrę, pościel. W normalnej... Rafał Sugot Najlepsze pralnie! (1) Bardzo polecam usługi, świadczone przez speedqueen. moje pranie pachnie... Maciej