Fantastyczna pralnia (1) Skorzystałam z pralni dwa dni temu, zapach który można zakupić na miejscu... Kasia Gabi - opinia (1) Polecam każdemu! Wszystko bardzo łatwe w użyciu, a miła obsługa zawsze... Gabi Polecam (1) Wyparłem pokrowiec na materac i kołdrę w Speed Queen. Ich detergenty to... Łukasz
Ta pralnia to jakiś żart (1) Oddałem do czyszczenia garnitur, praktycznie nowy, 2 razy zakładany.... J. Bardzo wysoka jakość, super sprzęt (1) Skorzystałem z usług pralni w dniu otwarcia korzystając z promocji. Jestem... PanMaterac Pralnia królewska! (1) Speed Queen w Madisonie w Gdańsku!!! Rewelacja!!! Przybyliśmy,zobaczyliśmy,... Jono Polecam! (1) Polecam! Świetna pralnia, wszystko uprane, pachnące i wysuszone w krótkim... Mateusz Nie polecam (1) Oddałam garnitur z koszula do czyszczenia i prasowania. Czas oczekiwania 4... Zapach,który pachnie nawet 2 tygodnie... (1) Jestem klientką speed queen od około dwóch lat,wiec mogę z czystym sumieniem... Anna rewelacja (1) Musiałem szybko wyprać pokrowiec na materac, kołdrę, pościel. W normalnej... Rafał Sugot Najlepsze pralnie! (1) Bardzo polecam usługi, świadczone przez speedqueen. moje pranie pachnie... Maciej Polecam pranie sukni ślubnej (1) Jestem bardzo zadowolona z usług pralni Norel. Kupiłam używana suknię ślubną.... Małgorzata Pralnia godna polecenia (1) Usługa prania wykonana bardzo dobrze, miła obsługa. Czuć w tej Pralni... Basia Polecam (1) Korzystałam z kilu pralni w Gdańsku i z tej jestem bardzo zadowolona. Ceny są... Agnieszka czyszczenie dywanu (1) oddałem dywan do czyszczenia i byłem niezadowolony bo dywan wyglądał jak... klient Godna polecenia pralnia Samoobsługowa (2) Polecam jak najbardziej ! Niby samoobsługowe a obsługa wraźie pytań jest... Nicola D Zniszczone buty (1) Po sezonie letnim obuwie oddane do profesjonalnego czyszczenia. Jak sie... Arielkaa Gorąco polecam :) (1) Oddałem ostatnio do prania garnitur dziadka. nie był używany od lat, ale z... Zadowolony klient:) Polecam (1) Już myślałem, że garnitur będę musiał wyrzucić z powodu bardzo ciężkich... Marek Serdecznie polecam !!! (1) Serdecznie polecam !!! Korzystałam z pralni w Gdyni po raz kolejny. Pralnia... Marzena