Polecam pranie sukni ślubnej (1) Jestem bardzo zadowolona z usług pralni Norel. Kupiłam używana suknię ślubną.... Małgorzata Pralnia godna polecenia (1) Usługa prania wykonana bardzo dobrze, miła obsługa. Czuć w tej Pralni... Basia Polecam (1) Korzystałam z kilu pralni w Gdańsku i z tej jestem bardzo zadowolona. Ceny są... Agnieszka
czyszczenie dywanu (1) oddałem dywan do czyszczenia i byłem niezadowolony bo dywan wyglądał jak... klient Godna polecenia pralnia Samoobsługowa (2) Polecam jak najbardziej ! Niby samoobsługowe a obsługa wraźie pytań jest... Nicola D Zniszczone buty (1) Po sezonie letnim obuwie oddane do profesjonalnego czyszczenia. Jak sie... Arielkaa Gorąco polecam :) (1) Oddałem ostatnio do prania garnitur dziadka. nie był używany od lat, ale z... Zadowolony klient:) Polecam (1) Już myślałem, że garnitur będę musiał wyrzucić z powodu bardzo ciężkich... Marek Serdecznie polecam !!! (1) Serdecznie polecam !!! Korzystałam z pralni w Gdyni po raz kolejny. Pralnia... Marzena Nigdy więcej!!! (1) Zaniosłam do czyszczenia torebkę z nubuku. Nie dość, że czekałam na nią... Majeczka Jestem zadowolona :) (1) Korzystałam z usług pralni w Gildii kilka razy. Za każdym razem byłam... Arleta Tak wrednej obsługi nie uświadczysz nigdzie indziej (1) Brak mi słów, aby opisać jak niemiła i opryskliwa jest obsługa w tej pralni.... Dagmara Suuuuper pranko (1) Bardzo sympatycznie. Pan udzielił instruktarzu, obsługa jest intuicyjna.... Anna Dobra pralnia w dobrej cenie (1) Korzytam z usług tej pralni od 3 miesięcy . Warto zauważyć że trzeba trochę... Paweł Fatalna pralnia (1) Pralnia jest fatalna, z bardzo prozaicznej rzeczy. Przyjmuja zbyt duzo... Tomasz P. ANIA! (1) Pani Ania - profesjonalna, rzetelna i sympatyczna. Krótki czas wykonania... LONIA Pranie dywanów (1) Skorzystałam z usług tej pralni i musze powiedzieć że jestem bardzo... Monika omijajcie szerokim łukiem (1) Oddałam suknie ślubną do czyszczenia. Oczywiście płatność z góry. Info o... Anna Zadowolony klient (1) Zostawiłem do czyszczenia 3 garnitury. Panie (2 Blondynki), ktore przyjmowały... Marcin Bardzo polecam to miejsce (1) Chwila przed rodzinną imprezą, a ja nie miałem przygotowanego garnituru. Na... Piotr