Michu - opinia (1) Polecam . Super obsługa , potrafią nawet naprawić błąd klienta bez narażania... Michu Tomasz - opinia (1) Usługa prania i dostawy do domu jest super.Wszystko załatwione jednym... Tomasz Lena - opinia (1) Jestem pod wrażeniem, wczoraj miałam przyjemność skorzystać z usług, Pan... Lena
Alice - opinia (1) Czysto , pachnąco , profesjonalny sprzęt i bardzo mili właściciele ........ Alice Marta - opinia (1) Rewelacyjnie, wyprane puchowe kurtki. Pralki bardzo dobrze piorą. Pierwszy... Marta Agnieszka - opinia (1) Przemiła obsługa,zawsze Panie są pomocne jeśli potrzebuję wyprać coś... Agnieszka Lech - opinia (1) Ozonowanie butów, kasku i kombinezonów motocyklowych okazało się super... Lech Edyta - opinia (1) Bardzo dobra obsługa w przystępnej cenie. Edyta Jerzy - opinia (1) Bardzo fajny pomysł, wynajmuję pokój na tym samym osiedlu, pralnię mam za... Jerzy Hanna - opinia (1) Jestem stałą klientką tej pralni od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam!... Hanna mm - opinia (1) Pełen profesjonalizm, miła obsługa, terminowość, a przede wszystkim jakość... mm Jarek - opinia (1) Pierwszy raz skorzystałem z oferty tej firmy w poł. Grudnia 2019. Oddałem do... Jarek Facet - opinia (1) Tragedia. Jedna wielka masakra, nie ma innych słów, aby opisać to miejsce. Facet jolka - opinia (1) Extra, porządki świąteczne były przyjemnością załatwione w jedynej godzinie.... jolka Dorota - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Kołdry czysciutkie i pachnące Dorota Asia - opinia (1) Dzisiaj skorzystałam z pralni .Goraco polecam.Kurtki odświeżone wygladaja jak... Asia Kasia - opinia (1) Super pralnia. Wypralam dzisiaj kołdrę puchowa, duży koc i kurtkę puchowa.... Kasia Piotrek - opinia (1) Zdecydowanie polecam, super lokalizacja. Jakosc pranie lepsza niz w domu. Piotrek Hania - opinia (1) Oszczedzilam czas, pieniądze i wreszcie miałam czas poczytać książkę Hania Kasia - opinia (1) Super pralnia, czysto pachnaco miła obsługa, wszystko jak najbardziej na... Kasia