Jerzy - opinia (1) Bardzo fajny pomysł, wynajmuję pokój na tym samym osiedlu, pralnię mam za... Jerzy Hanna - opinia (1) Jestem stałą klientką tej pralni od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam!... Hanna mm - opinia (1) Pełen profesjonalizm, miła obsługa, terminowość, a przede wszystkim jakość... mm
Jarek - opinia (1) Pierwszy raz skorzystałem z oferty tej firmy w poł. Grudnia 2019. Oddałem do... Jarek Facet - opinia (1) Tragedia. Jedna wielka masakra, nie ma innych słów, aby opisać to miejsce. Facet jolka - opinia (1) Extra, porządki świąteczne były przyjemnością załatwione w jedynej godzinie.... jolka Dorota - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Kołdry czysciutkie i pachnące Dorota Asia - opinia (1) Dzisiaj skorzystałam z pralni .Goraco polecam.Kurtki odświeżone wygladaja jak... Asia Kasia - opinia (1) Super pralnia. Wypralam dzisiaj kołdrę puchowa, duży koc i kurtkę puchowa.... Kasia Piotrek - opinia (1) Zdecydowanie polecam, super lokalizacja. Jakosc pranie lepsza niz w domu. Piotrek Hania - opinia (1) Oszczedzilam czas, pieniądze i wreszcie miałam czas poczytać książkę Hania Kasia - opinia (1) Super pralnia, czysto pachnaco miła obsługa, wszystko jak najbardziej na... Kasia Na plus (1) Korzystam od dłuższego czasu i nie narzekam. Wszystko zrobione starannie i... Klientka Bardzo dobra pralnia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług pralni zawsze szybko i profesjonalnie... Piotr Tragedia (1) Oddaliśmy do prania dywany i kołdrę z tworzywa sztucznego. Dywan wełniany... zanna Super pralnia (1) Polecam pranie na Obrońców Wybrzeża. Miałam przyjemność skorzystać z pomocy... K omijać z daleka (1) Ostatnia opinia z 5 gwiazdkami sprzed roku mnie zmyliła i zarazem skusiła do... BWT Iwona - opinia (2) oddałam po raz pierwszy i ostatni pościel do tej pralni,pościel biała... Iwona Pełne zadowolenie (1) Miałam okazję spotkać właścicieli, którzy pomogli nam wszystko dobrze... Agnieszka Nie polecam (1) Mieszkam na Kowalach od samego początku istnienie pralni korzystam (w centrum... Beata