po czyszczeniu - torba do wyrzucenia (1) Oddałam skórzaną torbę do czyszczenia. Zamiast za 2 tygodnie otrzymałam ją za... Kobieta bardzo polecam (1) szybko, dokładnie, sprawnie aneta Polecam (1) Pralnia godna polecenia. Moje koszule do pracy są czyste i ładnie... Jola
Najlepsza Pralnia w Trójmieście !!! (1) Wreszcie po testowaniu usług różnych pralni znalazłam idealne rozwiązanie dla... Ewa B. Fatalna pralnia (1) Drugi raz z rzędu odebrałam pościel z białymi zaciekami i oblaźniętą... Katarzyna Nie polecam (2) Fatalna obsługa, stały brak personelu odpowiedzialnego za wydawanie... IRA Fachowo i szybko (1) Bardzo pomocny Pan, który objaśnił działanie pralni.. Zaoferował nawet... Jacek Nie polecam pralni,jakość usług fatalna odradzam wszystkim czasu i nerwów! (1) Bardzo nie polecam korzystania z usługi prania w tej właśnie... Joanna Polecam (1) Przez dłuższy czas korzystałam z tej pralni .Usługa wykonana zawsze szybko i... AS Nowa pralnia (1) Bardzo dobra jakość usług w przystępnych cenach, możliwość odbioru i dowozu... D&P Apartments Czyste prania (1) Dodałam do czyszczenia bardzo zabrudzony żakiet. Po dwóch dniach odebrałam... Mona Tania i dobra pralnia (1) Korzystam z usług pralni w Gildii. Jestem bardzo zadowolona z jakości prania... Ewka Czyste pranie (1) Oddałam do pralni większą ilość rzeczy m. in. zasłony, kołdry, poduszki,... Zosia Rewelacja! (1) Korzystam regularnie z usług pralni. Oddaję do czyszczenia marynarki męża i... Marta Bardzo dobra pralnia. (1) Korzystałem kilka razy w Metropolii, pranie i prasowanie wykonane solidnie,... Paweł Świetna pralnia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług pralni w Galerii Metropolia. Od kilku... Zadowolony klient Polecam (1) Korzystam z ich pralni w Galerii Metropolia. Wszystko idzie szybko, sprawnie... Piter JESTEM ZACHWYCONA JAKOŚCIĄ USŁUG!! (3) Niedawno kupiłam używaną suknię ślubną, od Kobiety, która po swoim ślubie jej... ona Unikajcie tej pralni jak ognia (1) Uszkodzono mi suknie , nie uznali reklamacji i próbują uniknąć... Zawiedziona Profesjonalnie. (1) Korzystam z usług tej pralni od momentu jej otwarcia. Wczesniej przez kilka... klientka