Polecam (1) Przez dłuższy czas korzystałam z tej pralni .Usługa wykonana zawsze szybko i... AS Nowa pralnia (1) Bardzo dobra jakość usług w przystępnych cenach, możliwość odbioru i dowozu... D&P Apartments Czyste prania (1) Dodałam do czyszczenia bardzo zabrudzony żakiet. Po dwóch dniach odebrałam... Mona
Tania i dobra pralnia (1) Korzystam z usług pralni w Gildii. Jestem bardzo zadowolona z jakości prania... Ewka Czyste pranie (1) Oddałam do pralni większą ilość rzeczy m. in. zasłony, kołdry, poduszki,... Zosia Rewelacja! (1) Korzystam regularnie z usług pralni. Oddaję do czyszczenia marynarki męża i... Marta Bardzo dobra pralnia. (1) Korzystałem kilka razy w Metropolii, pranie i prasowanie wykonane solidnie,... Paweł Świetna pralnia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług pralni w Galerii Metropolia. Od kilku... Zadowolony klient Polecam (1) Korzystam z ich pralni w Galerii Metropolia. Wszystko idzie szybko, sprawnie... Piter JESTEM ZACHWYCONA JAKOŚCIĄ USŁUG!! (3) Niedawno kupiłam używaną suknię ślubną, od Kobiety, która po swoim ślubie jej... ona Unikajcie tej pralni jak ognia (1) Uszkodzono mi suknie , nie uznali reklamacji i próbują uniknąć... Zawiedziona Profesjonalnie. (1) Korzystam z usług tej pralni od momentu jej otwarcia. Wczesniej przez kilka... klientka Nie polecam! (1) Odradzam czyszczenie. Pralnia nie wywiązała się z usługi czyszczenia.... Marcin Nieterminowość (1) Korzystałam z usług pralni SuperStandard po raz drugi jeśli chodzi o pranie... Marzena TRAGEDIA (1) Oddałam płaszcz do czyszczenia zabrudzeń głownie po błocie. Przy odbiorze... lucyna Magiel (1) Niedbale wykonana usługa maglowania. Niektóre powierzchnie nie wymaglowane,... Anna Bardzo zła obsługa (1) Nie przyjęto do prania legowiska dla psa 70x100x5cm argumentując, że nie... kajtek Wspaniałe miejsce w Gdańsku (1) W 14 kg pralce wyprane zasłony z trzech okien, narzuta na łóżko i inne. W... Gdańszczanka praca świadczy o nas,motto firmy"czystość bez cienia wątpliwości" (1) super firma solidny klient wspaniale i fachowo (1) Nie rozumiem poprzednich wpisów. Może dlatego, ze trafiłam w tej pralini na... annad