Arkasam - opinia (1) udało mi sie wyprać jestem happy 😀 Arkasam Potwierdzam negatywne opinie powyżej (1) Przed chwilą odebrałem garnitur. Popękane 2 guziki główne w marynarce, po 2... Maciej Pełen profesjonalizm (1) Szczerze wszystkim polecam pralnię Super Standard. Jakość usługi prania na... Paweł
pełna profeska (1) moja opinia jest jednoznaczna,pełna profeska.poczynajac od obsługi... robo rob Polecam! (1) Usługi na bardzo dobrym poziomie. Po wyczyszczeniu dywan jest jak nowy. klientka Zniszczona kurtka ze skóry.Nie przyjmują reklamacji. (1) Została zniszczona skórzana kurtka.Cena usługi 169 zł.Kurtka miała być... Gdańszczanka najlepsze pranie dywanów w trójmieście (1) Wcześniej do domu przyjeżdżał Pan z odkurzaczem piorącym i szczerze mowiąc... Tomasz Fachowo (1) Polecam!Mam dwoje malych dzieci dywan ktory oddalem do pralni mial plamy po... Łukasz Najlepsza pralnia!! (1) Szczerze polecam usługi w tej pralni. Mam porównanie w tej kwesti z innymi... Marta suknia ślubna (1) Do pralni oddałam koronkową suknię ślubną z tiulową spódnicą. Cena 160 zł i... Kinga Dywan wyprany rewelacyjnie (1) Szczerze polecam , dywan z długim włosem wyprany super , polecam !!!! kamil Obsługa (1) Pomijając usługi pralni i krawcowej które są na przyzwoitym poziomie,... Aga Pralnia na Lema 7 (1) Korzystałam z usług tej pralni w CH Kowale. Teraz mam ją niedaleko domu. Polecam Ewa Dobra pralnia (1) Polecam jak najbardziej, krótki czas oczekiwania, miła obsługa, wszystko... Julka Przyjemna pralnia (1) Jestem klientką "domową", pranie jest odbierane szybko, wraca w dobrej... Kaja Przyjazd od 60 zł. (1) Proszę uzupełnić informację, że przyjeżdżacie od 60 zł. Bo taką informację... Marlena Gorąco polecam (1) Gorąco polecam pralnie Eko -Laguna. Wysoka jakość i przemiła obsługa :-) Anna Dominik Pranie czyste i na czas (1) Ja z usług pralni byłam zadowolona. Obsługa OK. Pranie czyste i na czas.... Ewa Sprawdzona pralnia (1) Nieczęsto piszę opinie w necie, ale jako że jest to firma, która znacznie... Michał80 Właśnie piorę pranie... kolejny raz tutaj (1) Bardzo czysto, wręcz pachnąco, pusto ( pewnie na razie ) bezproblemowo,... Anna G.