Tanio , Dobrze wykonane ale troszkę trzeba poczekać (1) Dałam koszulę do prania z prasowaniem i byłam miło zaskoczona. Jakoś z... IWONA Super (1) Naprawde polecam, jakość usług rewelacja, za każdym razem , a to juz ponad 10... Ela Zniszczony garnitur (4) Oddałem do pralni garnitur. następnego dnia go odebrałem i udałem się na... LST
wszystkie oddane dywany nie wróciły (1) Oddałam większa ilość dywanów do pralni, przywieziono bez jednej sztuki. Od 3... anna ... (1) Pani z obsługi mimo mojego wyrozumiałego usposobienia sprawiała wrażenie... johny dwie zniszczone marynarki... (7) Dwa razy zniszczyli mi marynarke od garnituru. Pierwszy raz w maju 2012 przy... majkel Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi Pralni Super Biel. Dywan wyczyszczony... Tkaniny Meblowe "Kalina" Pranie dywanu-odrzucoana reklamacja (1) Odsałem do tej pralni dywan Dywan mimo 3 krotnego prania pozostawil... mirtas Pranie dywanu (2) Dywan po odbiorze wyglądał jak nie ruszony, byl wilgotny - wziety z dworu i... Klient pranie dywanów (4) Jestem bardzo zadowolona, dywany czyste, pachnące, obsługa miła i... Ania NIE POLECAM! (1) Szkoda, że wcześniej nie przeczytałam opinii zamieszczonych na tym portalu,... MGR Suknia ślubna (2) Suknia ślubna do wyrzucenia Witam, oddałam suknię ślubną do prania 1 dzień po... Pani Młoda tragedia (1) Nie polecam. Panstwo zapewaniali mnie ze wyczyszcza moj skorzany kombinezon i... damian prasowanie (1) oddałam do prasowania sukienkę z podniesionym dołem na halce podszytej... celina masakra w pralni perła (1) wydaje się jakby ta placowka funkcjonowala bez jakiegokolwiek nadzoru, Panie... klientka Zniszczona marynarka !!! (1) Nie polecam tej pralni a wręcz przestrzegam !!!! Oddałam nowa marynarkę do... Angelika Odradzam (1) Wczoraj Żona odebrała z pralni dwa moje garnitury. Są czyste, ale ... nigdy... pw Jedna śmierdząca kurtka i dużo razczrowania (1) Oddałem kurtkę do wyprania, otrzymałem strasznie śmierdzącą stęchlizną.... Margaret Thatcher Duży plus za obsługę (1) Z usług pralni korzystam regularnie od kilku miesięcy, skusiły mnie częste... Stała Klientka Nie polecam (1) Nie polecam! Dwa lata temu oddaliśmy małe, zgrabne w bardzo dobrym stanie... Anonim