Dobra pralnia z super cenami za usługi (2) Ta pralnia przypadła mi do gustu. Miła obsługa i jakość usługi .Co ciekawe... krówka 1977 Nie polecam (2) Nie polecam pranie wraca brudne a z osoba ktora odbiera pranie ciezko sie... Mmmm przyjelli odziez do prania, ktorej nie uprali (2) Po raz kolejny wpadka tej sieci. Nie dosc ze nie uprano mojej odziezy to... Gosia
Profesjonalna obsługa (2) Mir-Q jest trzecią pralnią, z którą współpracujemy. Nareszcie mamy spokój i... Hostel Rewelacja (1) POLECAM i na pewno bede polecał wszystkim. Dywan był juz prawie wyrzucony -... Piotr Br nie polecam (1) Może zwykłe odświeżenie to tak, ale nie za takie pieniądze! Panie totalnie... Bogna super (3) jest super jakość i obsługa Piotr Pełny profesjonalizm (1) Drzwi nie były tanie, ale otrzymaliśmy za to wydaje się bdb produkt, a przede... Macias Nie polecam i odradzam! (1) Wiele razy czyściłem tam garnitury. Było ok, aż któregoś razu rozpakowałem... Krzysztof S. przestrzegam przed tą pralnią (1) Pralnia zniszczyła mi dwieprawie nowe kurtki puchowe, w jednej zafarbowała... Justyna nie polecam (1) Oddałem kilka rzeczy do prania, część wyczyszczona dobrze, a np płaszcz nie.... niezadowolony Dramat ! (1) Garnitur oddany do prania. Żadna z plam nie sprana po dwukrotnym praniu.... Mrmartini polecam (1) tuż przed Świętami - expressowo zrealizowana usluga z transportem po stronie... BoGo Jak najbardziej TAK (1) pralam dywan nie jeden i polecam .Dywan chcialam juz wyrzucic ale... Zofia M Przestrzegam wszystkich przed ta pralnią! (1) Dzisiaj odebrałam letni beżowy trencz i jestem załamana.Mało tego,że ma plamy... sylwia pranie dywanów (1) Korzystałam z usług pralni (oddział w Gdyni) po raz pierwszy Z wielką obawą... Katarzyna pranie dywanów (1) Korzystałam z usług pralni po raz pierwszy Z wielką obawą oddawałam wełniane... Katarzyna rewelacja (1) rewelacyjna pralnia !!! Pralnia ktora niedawno odnalazłam . Super polecam... kara Pranie dywanu (1) Jak najbardziej polecam, dywany został bardzo dobrze wyprany (obawiałem się... Luka Elwira - opinia (1) Bardzo się cieszę, że ich znalazłam. Nie mam pralni w pobliżu domu i to... Elwira