Zadowolona (1) Ja narzekac nie mogę. Wszystko sprawnie, miło i bez problemu. Marta NIE POLECAM (1) Najgorsza pralnia dywanów jaką dotychczas spotkałam. Dywany niedoprane,... Dorota Tak, ALE... (1) GENERALNIE jestem zadowolona z usług prali, są jednak pewne... Joanna
Rewelacja (1) Pracuję od rana do wieczora a oni przyjeżdżają do biura i odbierają garnitur... Kris Pozytywne zaskoczenie (1) Miła, szybka obsługa i solidna, uczciwa praca w atrakcyjnej cenie. Polecam z... Sebastian NIE POLECAM !!!! (1) Do czyszczenia oddalam płaszcz, po "czyszczeniu" płaszcz był w gorszym stanie... Klientka Polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, dywany były gotowe już następnego dnia i... Ania Nie plecam! (3) Do palni oddałam sukienkę ślubną, garnitur i kilka koszul. Sukienkę... ageb Pralnia w Madison (2) Pralnia była dobra jak pracowały tu Panie z doświadczeniem. Teraz pracują... ddd ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!! C.H Madison (3) oddałem nowo kupioną koszuję do wyprasoania, koszula 100% bawełny, po krótkim... robak Zniszczona kurtka (1) Niestety dołączyłem do grona klientów, którym ta pralnia zniszczyła wypraną... WOBON Korzystam regularnie i polecam (1) Oddawałem kilkakrotnie - garnitury, koszule, kurtkę zimową. Wszystko ładnie... Piotr Dywany - UWAGA (1) Zdecydowanie nie polecam. Dwa razy jechałem po odbiór. Za pierwszym razem z... BL nigdy więcej (2) Koszula przed praniem w tej pralni była w lepszym stanie niż ją odebrałam.... zawiedziona pralnia na Kowalach Eko Laguna (1) Witam,chciałem bardzo polecić tą pralnie. Bardzo dobrze wykonują usługi a w... Darek Dramat jednym słowem (1) Oddałem do czyszczenia płaszcz który po wykonanej usłudze...skurczył... Adam super ceny i jakośc wykonania (1) super ceny i jakośc wykonania Nikodem Profesjonalne (1) Najlepsza pralnia, z jaka miałam do czynienia. Moje dywany przychodzą do... Pashima niesłowni, niewiarygodni (1) Sukienka ślubna wyprana, to fakt - ale 1) Panowie są niesłowni względem... b wszystko jak należy (1) żadnych uwag gem.