Bardzo dobra (1) Oddałam jasnobłękitną kurtkę górską, której czyszczenie, ze względu na... Karo Odradzam!!! (1) Nie to, że zniszczyli mnie płaszcz (oderwali guziki), to nawet go nie... autor polecam , uratowany ! (1) Skorzystałem parokrotnie bez problemu zawsze ,ale 2.05 zostałem uratowany.... Marek
rewelacja! (1) Miła obsługa, dobre ceny, szybki czas realizacji! Naprawde super i szczerze... M Nie polecam (1) Byłam, skorzystałam, dziękuję bardzo. Oddałam swój jasny płaszcz i przy... Agata Beznadzieja (1) Zdecydowanie nie polecam tej sieci. Kurtka, ktora oddalam do czyszczenia... Ramona nie polecam (1) Zniszczono mi guziki (nikt nawet nie poinformował, że mogą ulec zniszczeniu)... Paulina ocena pralni Biel - Pol (1) doskonała jakość usług, sympatyczna fachowa obsługa, terminowe wykonanie.... Danuta PRALNIA EKOLAGUNA (1) Witam, miało być super bo czyszczą ekologicznie a ja do tej pory mam garnitur... Maniek MIŁA OBSŁUGA DOBRA CENA (3) Za pierwszym razem jak przyszłam do pralni oddałam białą sukienkę już trochę... Patrycja krystyna - opinia (1) dywanmiał miał być gotowy za 3 dni tak zmieniali terminy dopiero po 3... krystyna Polecam!!!! (1) Szczerze polecam pralnię . Korzystam z usług od czterech miesięcy. Nigdy się... Barbara Polecam! (1) Skorzystałam po raz pierwszy i na pewno nie będę juz wozić rzeczy do pralni,... Kasia dot.czyszczenia sukienki ślubnej (2) Dałem do czyszczenia córki sukienkę ślubną. Zapłaciłem za czyszczenie 200 zł.... Boguslaw Karpowicz Pani w czarnych tłustych włosach dramat !!!!!!! (1) W dniu 11 stycznie ok godz 17.00 przyjechalam z całą torbą ubrań do pranli w... meg Zdecydowanie odradzam (1) Pralnia kiedyś była dobra jak trzeba szybko wyczyścić coś prostego - kilka... były Klient Polecam (1) Świetny pomysł, żeby ułatwić życie zabieganym i zapracowanym. Przejeżdżają do... Anulka Nie polecam pralni 5 sec (1) Oddałam do czyszczenia 2 żakiety.Spytałam panią czy plamki tego typu co mam... była klientka pralni 5 sec czy pralnia jest jeszcze czynna, czy juz nie? (2) pytanie tak jak w temacie powyzej, pozdrawiam ? super pralnia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług. Szybka i mila obsluga aga