Nie polecam!!! zniszczony płaszcz (6) Oddałam do wyczyszczenia płaszcz i kamizelkę. Obydwie rzeczy zniszczone.... Zezulec Zniszczyli mi marynarkę (2) Odradzam właśnie zniszczyli mi marynarkę, była prana pierwszy raz, mało... Jula fajne miejsce (3) Można spotkać się na szybką kawę, czekoladę :) ! Jest wifi- duża zaleta. A... Mysia
polecam (1) Jestem stalą klientką tej pralni. Zawsze jestem zadowolna z uslug,a obsluga... klient Polecam - dotyczy filii w CH Morena (nie ma jej na liście) (1) Odebrałam pięknie wyprany płaszcz. Usługa została wykonana szybko i fachowo. Gosia dobre na domówki (1) po imprezie wataha rozlała mi wino na dywan po praniu ani śladu ale mama i... jerry Singapurczyk - opinia (1) Miejsce godne uwagi!!!!!!!! Singapurczyk PRALNIA - POLECAM :) (1) Z uslug tej pralni korzystam od lat i jestem bardzo zadowolona. Porzadna... Klientka Super pralnia, polecam ! (1) Korzystam z usług tej pralni i jestem w pełni zadowolony, dywany wychodzą... Szymek_Gd NIE UCZCIWA FIRMA!!! (6) Oddałem skórzaną kurtkę do czyszczenia , nie dość ze czas usługi przedłużył... Zbyszek Julia - opinia (1) Fachowa i miła obsługa,usługi wykonywane w terminie i na najwyższym... Julia Nie polecam (3) Do pralni oddałam płaszcz zimowy, aby go odświeżyć po kilku miesiącach gdy... anna fatalna obsługa (1) oddałam marynarkę do czyszczenia chemicznego, przy odbiorze okazało się że... Agnieszka pralnia OK ale ... (1) Oddałam do czyszczenia kurtkę zimową firmy FALCON (narciarska), usługa... Izabela S. Odradzam. Zniszczyli mi garnitur i nie chcą pokryć szkody. (1) Jak narazie, sprawa trafiła do rzecznika praw konsumenta. Garnitur pierwszy... Paweł Kpina!!! (3) Wczoraj odebraliśmy dywan z niniejszej "pralni". Koszmar! Dywan wyglądał... WK To chyba jakieś żarty? (1) Garnitur męża ma dalej dwie wielkie plamy po winie, choć Pan obiecał je... Magdalena NACIĄGACZE!!!! (1) Pralnia rodem z PRLu. To oni robią Ci łaskę, że u nich pierzesz, odzywają się... Gosia zdecydowanie odradzam... (1) Jeżeli chodzi o pranie dywanów to zdecydowanie odradzam, dywan po tygodniu... klient bez uwag (1) Dostałam kurtkę na czas, wyczyszoną bez zarzutów. Nie mam żadnych uwag. TaOto