NIE UCZCIWA FIRMA!!! (6) Oddałem skórzaną kurtkę do czyszczenia , nie dość ze czas usługi przedłużył... Zbyszek Julia - opinia (1) Fachowa i miła obsługa,usługi wykonywane w terminie i na najwyższym... Julia Nie polecam (3) Do pralni oddałam płaszcz zimowy, aby go odświeżyć po kilku miesiącach gdy... anna
fatalna obsługa (1) oddałam marynarkę do czyszczenia chemicznego, przy odbiorze okazało się że... Agnieszka pralnia OK ale ... (1) Oddałam do czyszczenia kurtkę zimową firmy FALCON (narciarska), usługa... Izabela S. Odradzam. Zniszczyli mi garnitur i nie chcą pokryć szkody. (1) Jak narazie, sprawa trafiła do rzecznika praw konsumenta. Garnitur pierwszy... Paweł Kpina!!! (3) Wczoraj odebraliśmy dywan z niniejszej "pralni". Koszmar! Dywan wyglądał... WK To chyba jakieś żarty? (1) Garnitur męża ma dalej dwie wielkie plamy po winie, choć Pan obiecał je... Magdalena NACIĄGACZE!!!! (1) Pralnia rodem z PRLu. To oni robią Ci łaskę, że u nich pierzesz, odzywają się... Gosia zdecydowanie odradzam... (1) Jeżeli chodzi o pranie dywanów to zdecydowanie odradzam, dywan po tygodniu... klient bez uwag (1) Dostałam kurtkę na czas, wyczyszoną bez zarzutów. Nie mam żadnych uwag. TaOto Rozczarowanie (1) Niestety, ale dywan, który oddaliśmy do czyszczenia był w dużo gorszym stanie... J. Anna Chyła - opinia (1) Miła i rzeczowa obsługa.Bardzo dobre i terminowe wykonanie.Korzystałam z... Anna Chyła chcialam polecic kaydemu ta pralnie. (1) bardzo jestem zadowolona z uslug tej pralni nie znalam jej wczesniej lecz... anetta Obsługa (1) Zostałem bardzo króciutko obsłużony: "radź se Pan sam" sweterek NIE CZYŚĆ DYWANÓW W TEJ PRALNI!!!!!!!!!!!! (1) Właśnie chciałam odebrać dywan (ale tego nie zrobiłam) bo jestem w szoku,... NIEZADOWOLONY KLIENT Zniszczona kurtka (1) Firmową kurtkę oddaną do czyszczenia chemicznego wyprano w wodzie z... M.T doskonala pralnia (1) Oddałam do wyprania merynosy w tej pralni...po wypraniu były jak nowe, świeże... Anna DOBRE WRAŻENIE (1) Oddałam do pralni "Biała Róża" suknię ślubną. Z powodu sesji zdjęciowej nie... Magda Zdecydowanie odradzam (1) Niemiła obsługa, naciąganie klientów na niepotrzebne "impregnacje" i... Cherry