NIE POLECAM !!! (7) W Galerii Bałtyckiej lub w Klifie czyszczę rzeczy od długiego już czasu.... stała klientka polecam galerie bałtycką (1) Byłem w pralni i obsługiwała mnie Pani MAGDA oddałem do pralni garnitur... Ratol 84 Niesolidne wykonanie usługi (3) Kurtka cała tylko zabrudzona po odbiorze wymagała interwencji krawca.... Jolanta Borowa
Polecam (1) Byłam mile zaskoczona obsługą...i do tego rabat, że byłam nowym klientem. Joanna 100 % zadowolenia i satysfakcji (1) Skorzystałam z pralni w galerii bałtyckiej w gdańsku ogromny pozytyw. Pani... Ulala naprawde super jakosc (1) jak sama nazwa mowi naprawde wysoki standard .czyscilam dywany myslalam ze... pati ZAWIEDZIONA!!!!!!!! (1) Właśnie odebrano mój płaszcz. Jestem bardzo zawiedziona, gdyż z 80 % wełny... Agata Polecam (1) Z Farbiarni Kameleon korzystałam już kilkakrotnie. Zawsze oddawałam tam... Karolina- zadowolona klientka beznadzieja (1) nie polecam kiepska firma ala pralnia (1) Polecam ta pralnie. Mila obsługa, fajny klimat i njawazniejsze - czyste i... Filip Andrzej - opinia (1) Zdecydowanie polecam ! Korzystam w miare czesto z uslug wspomnianej pralni i... Andrzej Nie Polecam !!!! (1) Mam wrażenie, że w tej pralni płaci sie tylko za opakowanie ubrania w folie,... Asia Witam (1) Widzę że nie tylko ja jestem niezadowolona z usług tej pralni, w moim... Jolka Aleksandra - opinia (1) kiedyś korzystałam z usług tej pralni i mi popsuli ubranie, zwrócili... Aleksandra rewelacja (1) Bardzo miła obsługa. Pranie odbieram czyste, pachnące i ładnie zapakowane.... Kasia Super! (1) Obsługa świetna, czas realizacji bez zastrzeżeń ...warunki są jak najbardziej... Anna K. Slabiutko (1) Bardziej przypomina mi to jakas meline niz pralnie...juz te male budki sa... klient