ZDECYDOWANIE NIE POLECAM USŁUG KRAWIECKICH (1) w lutym oddałam 2 płaszcze do cerowania artystycznego i czyszczenia. Jakość... Iwona BAŁAGAN I ...!!! (2) Witam, skorzystałem z usług owej pralni chemicznej PIERWSZY i OSTATNI RAZ,... Radek ŚWIETNA PRALNIA (1) Pralnia wyjątkowa jakiej nie spotka się w Trójmieście. Czyszczą tu absolutnie... Anna
~UWAGA! NIE ODDAJĄ UBRAŃ! (1) DAŁAM UBRANIE PRAWIE MIESIĄC TEMU, MIELI PO TYGODNIU ODDAĆ! MMMM Odradzam i radzę omijać szerokim łukiem!! (1) w pralni tej świadczone też są usługi krawieckie, 2 miesiące czekałam na... Julia naprawde fajnie! (1) bardzo mi sie tam podobalo! przyszedlem, zaladowalem 2 pralki, poczekalem... gosc z duza torba:) ...!!! (1) Kurtka wyczyszczona, ale napewno nie w 100%. W rzepach od wyczyszczonej... Kowalski niepoważne traktowanie klienta (1) Zależało mi na zafarbowaniu kurtki na zimę. Sprzedawca powiedział, że do... Dawid Regulski jezeli ktos lubi wyrzucac pieniadze w bloto to polecam goraco!!!! :) (1) obecna promocja prasowanie koszul (wcale nie tak tanio jak mozna pomyslec).... marcin polecam (1) Super pomysł, obsługa i jakość usługi. Polecam ruda Nie polecam !!!! (1) Mam podobne fatalne doświadczenia z pralnią chemiczną "Clean marine" w domu... Katarzyna G. Clean marine - brak profesjonalizmu!!! Nie oddawaj rzeczy do tej pralni!!! (1) Mam podobne fatalne doświadczenia z pralnią chemiczną "Clean marine" w domu... Katarzyna G. Super (1) Takie miejsce bylo potrzebne w trojmiescie Neptun Pralnia samoobslugowa (1) Bardzo fajne miejsce. Jakbym mial prac w normalnej pralni to poszedlbym z... oskar najgorsza pralnia (1) Nie zdarzyło mi się odebrać zostawionych rzeczy tego samego dnia, tym... Ania Pani Kamila (2) Z przykrością muszę stwierdzić iż w ocenianym puncie czyszczenia pracuje... Katarzyna 5 asec GALERIA BAŁTYCKA (3) Nie wiem jak w innych punktach tej firmy, ale w Galerii Bałtyckiej byłam w... zadowolona Ostrzegam przed zatrudnianiem się w pralni (2) Można tam faktycznie zarobić, ale trzeba wyrobić bardzo dużo nadgodzin, gdzie... Gość NIE POLECAM !!! (7) W Galerii Bałtyckiej lub w Klifie czyszczę rzeczy od długiego już czasu.... stała klientka polecam galerie bałtycką (1) Byłem w pralni i obsługiwała mnie Pani MAGDA oddałem do pralni garnitur... Ratol 84