Polecam (1) Miła i kompetentna obsługa.Wyprasują i wypiorą na następny dzień a nawet w... Agnieszka usługa "z odbiorem" dywanu na wyrost (2) Zamówiona została usługa prania dywanu z odbiorem z domu i dowozem z... Niezadowolny klient Brudna i zniszczona odzież (1) Morena - Totalna porażka. Sukienka z satyny nie dość, że nie została wyprana... klientka
niekompetentni i nieodpowiedzialni (1) Oddałam frak do czyszczenia i stopili mi guziki przy rękawach. Niby drobiazg,... Kasia takiego dziadostwa w całym Gdańsku nie widziałem (3) 20.05 oddałem spodnie garniturowe do czyszczenia (22,99zł) + apretura... Paweł NEPTUN - opinia (1) Zdecydowanie godne polecenia- rewelacyjny czas realizacji i ceny!!! NEPTUN emka - opinia (1) nie polecam - oddalam swetry po zimie do pralni do odswieżenia Jeden dostalam... emka zadowoleni (1) moja firma współpracuje już prawie piętnaście lat nigdy nie mieliśmy... Piotr SUPER - POLECAM ! (2) Pierwszy raz skorzystałam z usług tej pralni i się nie zawiodłam.... Ela Omijajcie szerokim łukiem (2) Oddałem do czyszczenia kurtkę. 31.12.2012 chciałem ją odebrać. Niestety... jacek Masakra nie polecam! (2) Pani Justyna nie miła . Kurtka odebrana brudna, druga jak dawała cała czarna... R Nie polecam!!! zniszczony płaszcz (6) Oddałam do wyczyszczenia płaszcz i kamizelkę. Obydwie rzeczy zniszczone.... Zezulec Zniszczyli mi marynarkę (2) Odradzam właśnie zniszczyli mi marynarkę, była prana pierwszy raz, mało... Jula fajne miejsce (3) Można spotkać się na szybką kawę, czekoladę :) ! Jest wifi- duża zaleta. A... Mysia polecam (1) Jestem stalą klientką tej pralni. Zawsze jestem zadowolna z uslug,a obsluga... klient Polecam - dotyczy filii w CH Morena (nie ma jej na liście) (1) Odebrałam pięknie wyprany płaszcz. Usługa została wykonana szybko i fachowo. Gosia dobre na domówki (1) po imprezie wataha rozlała mi wino na dywan po praniu ani śladu ale mama i... jerry Singapurczyk - opinia (1) Miejsce godne uwagi!!!!!!!! Singapurczyk PRALNIA - POLECAM :) (1) Z uslug tej pralni korzystam od lat i jestem bardzo zadowolona. Porzadna... Klientka Super pralnia, polecam ! (1) Korzystam z usług tej pralni i jestem w pełni zadowolony, dywany wychodzą... Szymek_Gd