Super obsługa i super ceny ,gorąco polecam wszystkim (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi . Przyniosłam do czyszczenia... Wioletta SUPER PRALNIA! (1) Korzystam z pralni wielokrotnie i jestem bardzo zadowolona. Ostatnio oddałam... Gosia Bardzo fajna opcja z praniem do domu. (1) Oddawałam dwa razy sukienki do czyszczenia i jestem bardzo zadowolona z... Majja_77
Wszystko ok. Szybko i wygodnie, pranie. (1) Oddawałem kilkukrotnie gajery z pracy. Wygodna sprawa, bo odbierali i... KrisTian polecam (1) Pralnia na 6 z plusem. Przemile panie zawsze usmiechniete az chce sie tam... WIKTORIA Polecam (1) Najlepsza pralnia w miescie. Mila i fachowa obsluga. Czas oczekiwania dwa dni... KASIA bardzo zadowolona (1) dziękuję bardzo, za uratowanie mojego sylwestra:* Monika Zadowolony klient (1) Jestem bardzo zadowolony z usług pralni. Panie uratowały moje drogie koszulki... Daniel Super standard! (1) Kilkakrotnie korzystałem z usług firmy. Za każdym razem dywany były dokładnie... Przemysław Bardzo dobra pralnia (1) Dzięki zmianie Właściciela, nastąpiły tam pewne zmiany, oczywiście na... Zofia Profesjonalne pranie. (1) Profesjonalne wykonanie prania, szybka realizacja pomimo okresu... Alicja porażka (1) Nikomu nie polecam tej pralni. Pranie wróciło zaplamione i niedoprane. Usługa... marzena Beznadziejna!!!!!! drogo, plamy bez zmian! (1) Witam, oddałam suknie slubna do ww pralni, suknia biala, plamy bodajze od... Sylwia Zadowolony klient (1) Nie wiem dlaczego to robię ale kolejny raz byłem miło zaskoczony i zadowolony... Jacek Tragedia!!!!!! (1) Oddalem czarna droga kurtke do prania, wrocila do mnie z bialymi plamami.... Patryk Super pralnia (1) Witam, polecam każdemu pralnie Eko Laguna. Perfekcyjna obsługa (miłe... Tomasz ZNISZCZONE WEŁNIANE PŁASZCZE (1) Oddałam do prania chemicznego w pralni 5 a sec w DH Madison w Gdańsku dwa... niebezsilna_konsumentka Uwaga partacze !!! (2) Dywan oddany do czyszczenia , wrócił po kilku tygodniach zniszczony i nadal... Jarek Raczej odradzam (3) Za wypranie pokrowca do wersalki zażyczyli sobie 60 zł, podczas gdy w innej... Łukasz PRANIE KURTKI (2) Wykonanie usługi (nr 575) czyli pranie kurtki puchowej zostawia wiele do... Klientka