Pralnia wyprała elegancko (1) Wszystko czyste, sprawnie i bez problemu. Wiem gdzie trafią moje kolejne... Mariusz Świetna pralnia! (1) Mimo tego, że pralnia jest samoobsługowa to na miejscu podany jest nr... Joszka gorąco polecam (1) Rewelacyjna obsługa! Przez długi czas szukaliśmy super pralni. Tutaj fachowa... Kasia
Skutecznie wyprany dywan (1) Polecam - dywan został szybko odebrany, wyczyszczony i wyprany trafił prosto... Michał Polecam tę pralnię (1) Przystępne ceny, fajna lokalizacja, dużo opcji. Pracownicy bardzo mili,... Agata Nie polecam (2) Z przykrością muszę stwierdzić ,że pranie które oddałam wróciło w strasznym... Marzena Mega profesjonalizm (1) W ciągu kilkudziesięciu minut od napisania maila z pytaniem o możliwość... Aneta Polecam Speed Queen Gdynia (1) Czyste, spokojne miejsce z b.dobrym sprzętem. Pranie zrobisz w przystępnej... Marcin Alba zniszczona!!!!!!!!!!!!!1 (1) Oddałam syna albę po komunii do odprasowania, alba jest nie doprasowana, ma... Wkurzona Fatalna obsługa (1) Zdecydowanie nie polecam. Oddałem dywan do czyszczenia 18kwietnia, po dwóch... Robert Omijać szerokim łukiem! (1) Rozczarował mnie poziom serwisu i obsługi pralni. Oddałem kilka koszul do... Marcin Winiarski nigdy więcej! (1) Krok pierwszy - podchodzę do lady, akurat oblugiwany jest inny klient.... Ola Arkasam - opinia (1) udało mi sie wyprać jestem happy 😀 Arkasam Potwierdzam negatywne opinie powyżej (1) Przed chwilą odebrałem garnitur. Popękane 2 guziki główne w marynarce, po 2... Maciej Pełen profesjonalizm (1) Szczerze wszystkim polecam pralnię Super Standard. Jakość usługi prania na... Paweł pełna profeska (1) moja opinia jest jednoznaczna,pełna profeska.poczynajac od obsługi... robo rob Polecam! (1) Usługi na bardzo dobrym poziomie. Po wyczyszczeniu dywan jest jak nowy. klientka Zniszczona kurtka ze skóry.Nie przyjmują reklamacji. (1) Została zniszczona skórzana kurtka.Cena usługi 169 zł.Kurtka miała być... Gdańszczanka najlepsze pranie dywanów w trójmieście (1) Wcześniej do domu przyjeżdżał Pan z odkurzaczem piorącym i szczerze mowiąc... Tomasz Fachowo (1) Polecam!Mam dwoje malych dzieci dywan ktory oddalem do pralni mial plamy po... Łukasz