Franciszek - opinia (1) Nie malujesz czasu Super obsługa Polecam Franciszek Franciszek - opinia (1) Nie malujesz czasu Super obsługa Polecam Franciszek Martyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowola z jakości usług. Plamy poschodzily i pranie przepiękne... Martyna
Ada - opinia (1) Serdecznie polecam. Usługi na najwyższym poziomie Ada Krystyna - opinia (1) Czyściutko, super maszyny, nowe życie dla kurtki za 3% ceny. Szczerze polecam! Krystyna J.S - opinia (1) Obsługa,czas realizacji i jakość wykonania na najwyższym poziomie J.S J.S - opinia (1) Serdecznie polecam usługi tej firmy J.S Maga - opinia (1) Wspaniała obsługa, personel bardzo zaangażowany w wykonywaną pracę! Maga Daniel Sabłoński - opinia (1) Świetna pralnia. Nie mam nic do zarzucenia. Szybko, tanio, czysciutkie i... Daniel Sabłoński Muzyk93 - opinia (1) Świetna obsługa i jakoś wykonywanej pracy. Pranko odebrałam czyste, pięknie... Muzyk93 Kasia - opinia (1) Usługi wykonywane zawsze na czas. Kurtki puchowe, garnitury i koszule wyprane... Kasia Anna Bąk - opinia (1) Profesjonalnie, sumienie - zawsze na czas! Polecam! Obsługa bardzo miła.... Anna Bąk Hania - opinia (1) Panie bardzo miłe w centrum Kowale, szybko i profesjonalnie, Jestem bardzo... Hania Ro.Rz - opinia (1) Pralnia godna polecenia. Wszystko czyściutkie, wyprasowane i terminowe. Miła... Ro.Rz renia - opinia (1) Pralnia bardzo rzetelnie i terminowo wykonuje swoje usługi, godna polecenia. renia Kasia - opinia (1) Czyste pranie super szybko, miła obsługa - zdecydowanie polecam Kasia Rafał Rzeźniczak - opinia (1) 6/6 to idealne odzwierciedlenie świadczonych usług. Rafał Rzeźniczak Halina - opinia (1) Korzystam z usług pralni do domu od trzech lat i jestem bardzozadowolona, z... Halina Robert - opinia (1) Szybko i profesjonalnie. Miła obsługa. Polecam. Robert Katarzyna - opinia (1) Czyste, spokojne miejsce z bardzo dobrym sprzętem. Pranie zrobione w... Katarzyna