ustrojenie samochodu

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam, zastanawiam się jak przystroić samochód do ślubu, czy samemu coś kombinować ze sztucznych kwiatów czy kupić coś gotowego np strioik , i gdzie się je kupuje? proszę napiszcie jak wy przystrajacie swoje autka ślubne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ustrojenie samochodu

my mieliśmy z przodu bukiet z żywych żółtych kwiatków, nie za duży ale był, do tego na klamkach, lusterkach itp. mieliśmy wstęgi białe

a jak umocowaliście ten bukiecik na masce żeby nie spadł ?

dokladnie nie wiem bo to maz przyczepial, ale pani w kwiaciarni coś chyba do tego dala i powiedziala jak to przyczepic

do strojenia samochodu polecam kwiaciarnie na Dąbrowie-ten sam wlasciciel ma jedna na Paprykowej,ale szefowa jest w drugiej-tez niedaleko.Robia niebanalne dekoraje-zadnych kokardek i baloników.

my sami dekorowaliśmy samochód Dekoracja była powiązana z motywem przewodnim ślubu i wesela - różą Więc były tiulowe róze i wstęga z tiulu oraz na klamkach tiulowe kokardy i sztuczne aksamitne bordowe róże
Oto co mi wyszło

P.S. Jesli chcesz to podeslę ci na gg lub maila troche niebanalnych dekoracji na samochód

image

image

Ja również bardzo prosiłabym o fotki dekoracji samochodów. Z góry dziękuję :-)

Moniap bardzo dziękuje za info bo ja właśnie jestem z Dąbrowy, spróbuje zlokalizować tę kwiaciarnie ale może wiesz ile kosztuje ustrojenie samochodu na ślub w tej kwiaciarni ?
p.s. Dori cudnie ustroiłaś ten samochodzik ! ale ja chyba nie mam takich zdolności

Dori prześlij mi jakieś fotki ustrojonych samochodzików na emila może coś podpatrzę dziękuje

Dziewczynki poszło na maila :)

Jesli mogę os poradzić to najlepiej brac sobie jakiś motyw przewodni ślubu i wesele i wtedy wszystko (cała dekoracja, bukiet itd.) bedą ze sobą współgrać i wsztsko bedzie w dobrym guście, i kolr przewodni bedzi eten sam np. wesele nad morzem to zaproszenia z motywem morskim i np.muszelkami lub włożoe do butelek z piaskiem i muszelkami, przy bukiecie muszelki , na winietkach muselki, na dekoracjach też; wesele z motywem cally/cantandeski - bukiet z call, zaproszenia z callą, podziękowania, na stołach np. na menu połozone calle które póxniej można włożyć do wazonów na stołach itd., itp. ..... Mozliwości jest strasznie wiele

To jest ul Sojowa 4,jest tam zielony napis Kwiaty.Rozmawiaj tylko z szefowa-p.Maria-widzialam kilka samochodow ustrojonych przez nia i byly bajeczne.Pewnie ma jakis katalog.Jescze raz polecam,ale niestety-nie znam cen.

mogłabym prosic Dori o wysłanie tych dekoracji na samochód na meila dzieki pozdrawiam

ta tez chetnie obejrzę zdjęcia przystrojonych samochodów

gosia, gocha23, katia wysłane :)

ja uwazam że wszystko zalerzy od rodzaju samochodu, jezeli to nowoczesne auto to faktycznie mozna sie postarac, jezeli jednak kos jedzie pieknym oldscool owym autem z np lat 40, to ja osobisci organiczyla bym dekoracje do minimum zeby nie zabijac piękna starego auta.

Świeta racja !!!!!!! Tak trzymać !!!! :)