nie pozbyłam sie włosków na twarzy a jedynie nabylam sie strasznych przebarwien nad gorna warga . wogole wiecej wloskow mam po tym laserze niz przed zabiegami . a mialam ich robione około 7 . pozatym dowiedzialam sie od innej kosmetyczki ale po fakcie ze Zabiegi laserem opóźniają odrost włosów mniej więcej na okres dwóch lat i dlatego wydaje się, że jest ich mniej. Niestety zabiegi trzeba po tym okresie ponawiać z częstotliwością właśnie co dwa lata- seria. Żadna kosmetyczka pracująca laserem i kasująca za zabieg duże pieniądze tego Pani nie powie: laser nie usuwa trwale włosów a tylko spowalnia ich odrost.Powoduje przy tym spore zniszczenia skóry niszcząc trwale! włókna kolagenowe i elastynowe i przyspiesza tym samym starzenie się skóry, nie wspominam już o bólu i poparzeniach.
Epilar nie daje żadnych działań ubocznych i gdyby nawet nie w pełni działał tak jak obiecują jego twórcy, to i tak warto. Ja natomiast obserwuję spore efekty pozytywne jego działania a pracuję już tym preparatem dwa lata.
zwodzili mnie w tym zakładzie mowili z sie pozbende włoskow a to skad taka odpowiedz ze strony innej kosmetyczki . ze włosy i tak odrosna . odradzam .