Tylko dla potulnych hazardzistów (1) Byliśmy dwukrotnie z dzieckiem u prof. Szarmacha. Za pierwszym razem pomógł.... Robert Pieksza podziękoania dla Pani dr Kamili (1) Chciałabym się z Państwem podzielić moją opinia na temat kompetencji Pani dr... MichalinaW. Pan profesor Henryk Szarmach (1) 10 lat zmagań z trądzikiem, wielu lekarzy i ciągle nawroty problemu..a... Marti
Podziękowanie (1) Profesor Henryk Szarmach to wspaniały człowiek i bardzo dobry specjalista... PACJENTKA Bardzo serdecznie polecam gabinet DERMIS (1) Jestem bardzo zadowolona , poddawałam się zabiegowi usuwania przebarwień .... Zadowolona pacjentka Iwona - opinia (1) Pani dr Szarmach ma doskonałe wyczucie i potrafi dobrze doradzić. Wykonała mi... Iwona Zadowolona pacjentka !!! (1) Jestem wyjątkowo zadowolona z usług pani doktor Kamili Szarmach oraz pana... Agnieszka Zdecydowanie polecam ten gabinet (1) Dermis jest to gabinet, w ktorym zawsze czuje sie bezpiecznie ze wzgledu na... Joanna polecam (1) Polecam dr Adama Szarmacha, jest zawodowcem! Bardzo sympatyczny, otwarty... Nina Dermatolog (1) Byłam u prof. Szarmacha. Na każdej wizycie mówił, że jest coraz lepiej, a ja... Była pacjentka ocena dla profesora Szarmach (2) Witam, ostatnio miałam ,,przyjemność" skorzystania z usług tego Pana, które z... pacjentka Polecam (1) Pani Doktor wraz z Panem Doktorem wyleczyli mi cieżka postac tradziku... Aga Polecam (1) Bardzo dobry lekarz zna sie na tym co robi bardzo polecam Bartek Nie polecam (2) Pan Profesor Szarmach, leczył u mnie "trądzik gruczołowaty" oczywiście bez... Oleksy Polecam (1) Bardzo długo męczyłam się z uporczywym uczuleniem wokół oczu.. (opuchlizna,... Sara Fantastyczni Lekarze (1) Wspaniali lekarze i wspaniałe pielęgniarki:-) Pełen profesjonalizm w pełnym... Małgorzata z Gdańsk co prywatna wizyta to prywatna (1) polecam konsultacje u profesora Szarmacha, przez 3 lata korzystałam z usług... AiWoods Laserowa Depilacja w tym gabinecie jest niebezpieczna (1) U Dr Szarmacha poddałam się laserowej depilacji nóg, zgodnie z oświadczeniem... Niezadowolony klient Polecam (1) Strzał w dziesiątkę przy pierwszej wizycie. Dobrze dobrane leki (robione w... Michał Ewa Szalewsa-Rosochowicz - opinia (1) Profesjonalizm w pełnym tego słowa znaczeniu doradztwo na wysokim poziomie .... Ewa Szalewsa-Rosochowicz