Polecam :) (1) U Pana Szermacha leczyłem się ponad rok. Zdecydowałem się po beznadziejnych... Tomaszko Pan Profesor- Geniusz w swym fachu. (1) Najpierw skorzystałam z usług pana Profesora Szarmacha w przychodni na ulicy... Emilia MIEJSCE GODNE POLECENIA (1) W zeszłym tygodniu miałam przyjemność skorzystać z wizyty u Pani dr Kamili.... Bardzo zadowolona pacjentka
Godny zaufania i polecenia (1) Polecam ten gabinet za profesjonalne i życzliwe podejście do pacjenta.... Agnieszka Gorąco polecam! (1) Jestem pacjentą Dermisu od co najmniej czterech lat. Wykonuję u Doktorostwa... Agata usuwanie włosków laserem (1) nie pozbyłam sie włosków na twarzy a jedynie nabylam sie strasznych... ania Bardzo dobry lekarz i przesympatyczny człowiek (1) Byłem u Pana Dr. z problemem dermatologicznym , trafnie postawił diagnozę , a... Wojtek Nowicki Nie polecam (1) Do gabinetu Dermis trafiłam miesiąc temu z problemami z cerą spowodowanymi... pacjentka- na pewno już była POLECAM (1) Zadziwiające jest jak bardzo chętnie dzielimy się z innymi swoimi... DK Polecam prof. Henryka Szarmacha (1) Byłam zachwycona wizytą u niego (w przychodni centrum Gdańska). Pan Profesor... anonimowa Maciek - opinia (1) mam zupełnie inne zdanie niż moi poprzednicy - byłem dwukrotnie u dr Adama... Maciek nie polecam (1) Chodzę do P. profesora, a właściwie chodziłam ponad rok, bo więcej sie nie... elle Po wizycie, jestem odmieniony..... (1) Od samego wejścia pan doktor, dodam jeszcze, że "podobno" uznawany w świecie... Jurek Trzymaj sie z dala od tego lekarza (1) Witam wszystkich. Chcialabym opowiedziec moja historie zwiazana z wizyta u... Kaska Polecam !!! (1) Polecam Prof. Szarmacha oraz dr Adama. Lekarze bardzo sympatyczni, otwarci i... Ania ola - opinia (1) Brak zainteresowania problemem pacjenta, odnioslam wrazenie ze wrecz panu... ola Ignorancja pacjentów (1) Byłam na wizycie u dr Szarmacha - generalnie zachowywał się jakbym mu... Marta Agata Z Tczew - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, że oddałam moją twarz w ręce Pani Dr Kamili bo mam... Agata Z Tczew karo - opinia (1) Polecam! Pan Doktor (Adam) jest bardzo miły, no i wysłuchał moich sugestii,... karo money money (1) To gabinet nastawiony wyłącznie na wysysanie kasy z potencjalnego klienta.... maria26