uwaga na panią Monikę!

Zdecydowanie nie polecam usług p. Moniki (wysoka blondynka). Strzygła mojego 10 letniego syna i przez cały czas sprawiała wrażenie, że robi to pierwszy raz. Włosy miały być trochę krótsze, cieniowane z tyłu i po bokach, standard. Tymczasem pani Monika przez pół godziny goliła tył głowy, narzekając, że włosy rosną w różne strony. Była przy tym niemiła i obrażona, żeby nie powiedzieć arogancka. W efekcie zamiast cieniowanych włosów wyszły schody. Byle amator zrobiłby to lepiej. Moja ocena byłaby najniższa z możliwych, gdyby nie wcześniejsze strzyżenie w tym salonie, ale wykonane przez panią Natalię, którą mogę spokojnie polecić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: uwaga na panią Monikę!

Co za bzdury. Jakiś albo alkoholik albo naćpany napisał. Aż przykro czytać.
Gdybym nie znała tego salonu gdybym nie znała Pani Moniki może bym uwierzyła. Absolutnie nie prawdę Pan Andrzej napisał. Możliwe że konkurencja im psikusa tu zrobiła.Proszę nie wierzyć w opinię pana Andrzeja. Chodzę od wielu lat do tego salonu i jestem bardzo zadowolona z usług właśnie Pani Moniki. Dodam że mąż też tylko do tej Pani chce chodzić a jest bardzo wymagający .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: uwaga na panią Monikę!

szef czy szefowa to pisali ;)?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3