uzywane suknie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Polecam zakup sukni uzywanej bo wychodzi to duzo taniej.
Zamiast wydać na suknie około 2-3tys.zł mozna wydać 1,5tys.zł i suknia wcale gorsza nie będzie -- POLECAM . Szkoda wypozyczać bo jeśli sukni nie zniszczymy to mozna ją dalej odsprzedać i zawsze coś sie zwróci.
;-)
Ja moją kupiłam z welonem za 3800zł i teraz troszke załuje bo wezme za nią 1500zł (jeśli sie uda).
No ale człowiek na błędach sie uczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: uzywane suknie

wiele takich opini słyszałam. Można też po promocji- ja moją za 1500 właśnie po promocji kupiłam, szyta taka 2250 kosztuje, miałam obawy, ale wszystko dobrze dopasowali na mnie i było super. Szkoda na raz nie wiem ile zabulić. Ja moją zafarbowałam i na sylwestra gorset zakładam, także mi sie ta suknia jeszcze przyda w różnych kombinacjach, ale większość już nigdy jej nie założy. A i tu na weselniku ładne sukienki i niedrogie też są. Można ładnie markowo i niedrogo.Pożyczać to bym się obawiała, ale kupić taniej czemu nie.

powiem ci ze to dobry pomysł z tym "zafarbowaniem" ;-))

ja kupilam niedawno sukienke - NOWĄ - za 1500 zl i jestem bardzo zadowolona. Warto korzystac z wyprzedazy kolekcji tegorocznej :)

Bardzo dużo dziewczyn decyduje się na wypożyczenie sukni na ten jeden dzień - płacą 800-1000 zł i muszą ją po weekendzie oddać. Ja bym na ich miejscu wolała kupić raz użytą przez jedną właścicielkę suknię w tej samej cenie, np. moją :)))

Wczoraj mierzyłam właśnie sukienki z tym , że nowe z tegorocznej kolekcji w wyprzedaży od 1000 do 1500zł i , także można naprawdę w logicznej cenie wybrać sukienkę na własność (a chciałam początkowo wypożyczyć), póki co mam odłożone trzy modele , także przez weekend mam o czym myśleć.

ja kupiłam nową i to Cymbeline,bo strasznie podobają mi się gorsety i teras się z nią "bujam,choć z ceną zjechałam na prawde do minimum według mnie ,dodając jeszcze trochę dodatkow :(

Baśka a jaki masz model?

zastrzel mnie a nie wiem,paragoniki gdzieś wpierniczyłam,a wydaje mi się ze tam mialam napisane :( kilka fotek jest tu -http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=62083&t=61166a i kilka na www.morenka.pl/suknia/

Baśka, i Ty masz problem ze sprzedaniem tej sukienki? Jest po prostu śliczna, delikatna i to sznurowanie na plecach - rewelacyjne.

Tez myślałam,że nie będzie problemu :( Jest dość ciekawa,do tego dobrej firmy i dokładam jeszcze kwiatki do włosów od tego modelu +stroik na szyję+welon. Wszystko w oryginalnym pokrowcu . Ale to chyba mało albo po prostu nie jest wystarczająco ciekawa :(

I za niską (w stosunku do wyglądu i firmy) cenę - bo to Twoja oferta w ogłoszeniach za 950 zł? Jesteś pierwszą właścicielką? Bo może dziewczyny, widząc tę cenę, właśnie nad tym się zastanawiają.

Wystawiłam sukienkę początkowo za 1200 zł. Wydawało mi się ,że jest to już dość dobra cena,biorąc pod uwagę koszt zakupu takiej nowej,ale że obecnie jestem w takiej sytuacji ze potrzebuję pieniążkow zjechałam z ceną do 950zł ,a tu nic :( Gdybym miała szanse kupić taką sukienkę ze wszystkimi dodatkam za 950 zł to nawet chwili bym się nie zastanawiała,ale widocznie tylko mi się az tak podoba :(

Może rozmiarek jest za malutki dla większości - 34/36. Nie łam się, na pewno ją sprzedasz, widocznie czasami trzeba swoje odczekać. Powodzenia!

może rozmiarek faktycznie :( Dzięki za słowa otuchy :)

Baśka a czy mogłabyś wkleić trochę zdjęć z ZOO bo ja uwielbiam hipopotamy ;) i też chciałam w ZOO ale mój luby się nie zgadza więc w ogóle zrezygnowalismy z pleneru, ale może Twoje zdjęcia go przekonają ;)

UB,zdjęć jeszcze nie mam,to trochę potrwa. Jeśli chodzi o plener w ZOO,to trzeba mieć zgodę od dyrekcji,a to prawie nie możliwe.Chyba,ze chce się pofotografować tylko na alejkach to chyba nie ma problemu.Ja miałam w bliskiej styczności ze zwierzętami,ale udało mi się to tylko dlatego,że moja siostra tam pracuje.Z resztą moj pomysł,na plener w ZOO,wygrał w konkursie zorganizowanym przez B&W :o)

ale fajnie :))))) no to czekam jak już dostaniesz te zdjęcia to chociaż pokaż jak to wyszło :) jak nie mogę mieć takich to chociaż popatrzę jak to wygląda ;)

hehe..... mam nadzieję że ładnie ;)

No wiesz jak Ci B&W robili to jak ma wyjść :) pewnie że rewelacja :)

A moze ktoras z Was ma do sprzedazy suknie w kolorze bialym z koronkowymi rekawami - taka wlasnie mnie interesuje, raczej dwuczesciowa. Rozmiar 38, wzrost 165-170 cm. kbmt@gazeta.pl

ja mam do sprzedania białą suknię z gorsetem sznurowanym i spódnicą na kole z drapowaniami
W pasie 58 cm, wzrost 158 + obcasy 9 cm.
Zainteresowane panny młode proszę o info na priv.
Vena

Ja również chętnie sprzedam swoją sukienkę z przezroczystymi rękawkami. Sukienka jest delikatna, zwiewna...po częsci można ją zobaczyc w moim wątku - "Bylo cudownie...relacja 6 sierpnia". Dodam jeszcze, że sukienka jest z próbnej kolekcji Urszuli Mateji na 2006 rok, wiec jeszcze nie ma jej w sprzedaży ! Uszyta jest z oryginalnej gniecionej organtyny, którą rzadko mozna spotkac na sukienkac :)

A jakiego wzrostu jesteś i jaki rozmiar nosisz??

170 cm wzrostu i rozmiar 38 :)

Ładna Twoja sukienka, ale tak jak przypuszczałam, jesteś bardzo wysoka ;(

A ja będę miała nową za 500,- :))) Tyle, że będzie szyta przez krawcową, a nie z salonu :) Pozdrawiam!

Ale super cena, mogłabyś mi zdradzić gdzie taka krawcową mogę znależć?
Szczerze powiem wesele to dla nas duży wydatek i rozpatrzamy każdy dokładnie.

ja tez prosiłabym namiary na krawcowa!!
czekam na wiadomosci na@
z góry dzieki

To ja też poproszę namiary. I fajnie by było jakieś zdjęcia sukienek, które ta krawcowa szyła.

Ja również prosiłabym o przesłanie na maila dane tej krawcowej kbmt@gazeta.pl Dziękuję z góry! :)

A mi suknię będzie szyła mama. Materiał plus ozdoby to jakieś 500, 600 zł. A moja mama ma talent do szycia.

Ja tez sprzedam swoja sukienke. Zdjecie i info na Weselniku ogloszenie z haslem KLASYCZNA. Jest prosciutka, ale swietnie podkresla talie.