video-tom i Viva

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy ktos cos wie na tema zespolu na wesele: Viva
oraz o uslugach foto video Video-Tom...
czy cos powiecie na ich temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: video-tom i Viva

albo jeszcze cokolwiek o zespole Noth duo i Music Star?

Byłam na dwóch weselach w Gdańsku na którym grał i siwewał zespół VIVA i przyznaję - robią to świetnie. Grają na trąbkach m.in, zabawiają gości, w zespole są faceci ale też i jest dziewczyna więc wokal damsko-męski. Oczywiście jest pewne "ale" - wg zbyt dobrze się poczuli i polubil bardzo długie przerwy. Między weselami na których byłam i na których grał ten zespół jest różnica 2 lat. Wydaje mi się że wcześniej było lepiej, bardziej się angażowali choć i już wtedy trzeba było ich czasem zachęcić do grani. Później to już całkiem poszli na łatwiznę np. wprowadzili zabawę KARAOKE - zabawa okazała się bardzo nudna a oni nawet nie zwrócili uwagi, że gości to nie kręci. Liczyło się chyba tylko to, żeby czymś zapchać kolejną godzinkę. Takie rozleniwienie zespołu mi nie odpowiada i sama z nich zrezygnowałam. Taka jest moja opinia o Vivie.

Witaj!
Byłam na Sylwestra w Holiday Inn i grał właśnie zespół Viva-był rewelacyjny a i konkurs Karaoke był super.Staraliśmy się o ten zespół na naszym weselu ale niestety nie mieli wolnego terminu. Jednak słyszałam właśnie takie opinie że na weselach jest zupełnie inaczej - mają bardzo długi przerwy i nie za bardzo liczą się ze zdaniem Gospodarzy. I podobno (wiemy to z pewnych źródeł)nowy wokal damski nie jest zbyt porywający..Pozdrawiam

Polecam Wideo-Toma, zrobił mi fantastyczny, chyba najlepszyjaki mozna zrobić film slubny! Zapytaj go o Film Danki i Adama!Polecam!!!!!!!!!!!!!

no fajnie a w jakich cenach foto i film robi ten Video Tom??

Nie wiem jak obecnie jest z jakościa usług zespołu Viva, w zeszłym roku było nawet nieźle, tylko ta cena 2,5tys, chyba trochę przesada....