viva

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
moji drodzy, ostatnio moja firma urzadzila nam bankiet na ktorym gral nam zespol viva. zespol jest super a ich wokalistka poprostu rewelacyjna.ma niesamowity glos .od soboty minelo par4e dni ale mam y bardzo mile wspomnienia .pozdrawiam.ps jak ktos ma numer do tej cudownej piosenkarki numer telefonu to bardzo prosze .grzesiek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: viva

to prawda Madzia (bo tak ma na imie wokalistka)świetnie śpiewa,ale nie stety zgubiłam do niej nr.tel.wiec ci nie pomoge

Gdzie tam świetnie - za długie przerwy robili a karaoke to totalna porażka, czyli inaczej po oczepinach olali sprawę.

Byłam dwa razy na wesele gdzie grała viva. Za pierwszym razem było w miarę ok, już wtedy przerwy były zby długie. Po 2 latach byłam na nastepnym weselu - nie dosć że przerwy im się wydłuzyły to jeszcze wprowadzili to nieszczęsne karaoke. Ta zabawa na weselach nie sprawdza się. Im to latało koło nosa, ważne że prawie nic nie musieli wtedy robić. Jeden prowadził zabawę a reszta odpoczywała przy stole. Samo śpiewanie jednak nie wystarczy. Ja osobiście NIE POLECAM Vivy.

Czyżby firma na Z..? Pozdrawiam :)

przepraszam ale sam zespół "viva" to klapa ja teraz mówie o dziewczynie która zaczeła z nimi grac o "Magdzie" ma dobry głos a o samym zespole sądze ze są do "dupy"za przeproszeniem wiem jak grają i to mi wystarczy.......

pozdrawiam:))

Ja osobiście uważam że są rewelacyjni!Potrafią rozbawić gości i rozkręcić imprezę, a jeśli goście lubią się bawić to karaoke jest idealnym pomysłem.Bardzo chcieliśmy zeby Viva grała na naszym ślubie ale niestety już rok wcześniej mieli zajęte terminy :(.Pozdrawiam

Witam!i znowu mamy doczynienia z chorą konkurencją!!jestem fotoreporterem z trojmiasta.ostatnio często współpracuje z zespołem viva i dziwi mnie to co ludzie(konkurencja) piszą o tym zespole.jest to chyba jedyny z nielicznych zespół u których blok muzyczny trwa minimum jedną godzinę a maximum około 2 godzin. przerwa nie przesadzając 5 min.całe wesele składa sie z 5 do 6 bloków.według mnie graja za długie bloki ale.... fakt sa drodzy ala nie musze chyba tłumaczyć dlaczego.a co do karaoke to prowadzą dwie osoby a nie jak ktoś pisze jedna.konkurencja poprostu jest żle poinformowana.zespól viva nie musi sie juz reklamować.mają dużo zarezerwowanych terminów z chęcią by wam pewnie oddal tak więc dogadajcie się z nimi a nie piszcie takich bzdur bo to jest naprawde przykre i żenujące ze jest taka zawiśc wśród ludzi. na koniec, dobry produkt nie potrzebuje reklamy sam sie sprzedaje a najlepszą reklamą jest poczta pantoflowa. pozdrawiam.roberto

roberto:
po pierwsze to jesli chodzi o mnie to nie ma mowy o zadnej konkurencji!!
po drugie to sam bylem na 2 weselach ,gdzie grala viva i uwazam ze jak chce im sie to rzeczywiscie sa rewelacyjni w piosenkach a do tego jeszcze jak dobrze i zwiezle przeprowadza karaoke to juz wogole jest super!!
roberto napisał(a):

> co do karaoke to prowadzą dwie osoby a nie jak ktoś pisze
> jedna

tak sie sklada ze na tych weselach co ja bylem to rzeczywiscie 2 osoby- tyle ze jedna przy kompie wybierala utwory a druga powiedzmy zapraszala gosci do uczestnictwa!!

jednakze uwazam ze sa stanowczo za drodzy!! sa dobrza ale za drodzy!!
uwazam ze mogliby sposcic cene o jakies 500- 700 zl -
a w dodatku rzeczywiscie w pewnych momentach mozna u Nich wyczuc zmeczenie i "zlewke", i gdyby tego sie pozbyli (choc trzeba zaznaczyc ,ze nie zawsze na to cierpia!!) to wogole byloby the best - jak to mowia czukcze!

pozdrawiam wiec i zycze milego dnia:)

To ciekawe, że głos krytyczny odbiera się zaraz jako zawiść konkurencji. Nie ma zespołów idealnych i tak jest równiez w przypadku vivy. Mają swoje plusy, ale mają tez minusy o których wspomniałam we wcześniejszej wypowiedzi. Ja byłam tylko gościem weselnym i opisałm swoje wrażenie odnośnie tego zespołu. I tyle.