w ETC jest nowa sala zabaw dla dzieci

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Reklamę maja tak marną, że prawie nikt o nich nie słyszał. A to fajna sala z kącikami tematycznymi (żadnych basenów z piłkami ani drabinek tam nie ma - może troche szkoda, ale i tak mój maluch zawsze tam się bawi świetnie)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: w ETC jest nowa sala zabaw dla dzieci

No tak w ETC to raczej długo nie wytrzyma. Jak cenowo?

OOO TO NAWET NIE WIEDZIALAM JAKIE CENY??

Właśnie mam nadzieję, że wytrzyma chociaż do urodzin Stacha ;)

1,5 h - 16 pln
każde następne 0,5 h - 6 pln

Promocyjne ceny dla rodzeństwa i dzieci niepełnosprawnych.

Dziecko powyżej 3 lat można zostawić pod opieką obsługi

Jest kawiarenka dla rodziców, salka do urodzin, właśnie ruszają róznorodne zajęcia dla dzieciaków.

Chyba Admin wyciął mi link do ich strony internetowej, matko i córko, to już ostra przesada.

Wygóglajcie sobie "cototu".

http://www.cototu.com.pl/

Jeszcze raz wklejam...

Się narażasz;)

Męczennicą zostanę. Następna Święta Agata, lepiej nie przypominać, co pierwszej ucięli, dobrze, że mnie tylko link do strony :D

Nie wiem czy to wyznacznik, ale z reguły to były dziewice:))

Eeee, jak na reguły średniowieczne, to jestem tak mało używana, ze się nadam :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale maja fajną i bogatą ofertę!!!!!!!
I jakie ładne to w środku, w końcu coś w "mądrym " stylu a nie kulki, drabinki, plastiki fantastiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Agatha- a byliście już na jakiś zajęciach?
jakie byś polecała dla 3 latka?

Byliśmy już na logopedycznych i na rytmice. Niestety, Stach na zajecia się nie nadaje. Tak dezorganizował grupę, że musiałam brać go pod pachę i pędzić w jakiś kącik i tam zajmować go zabawą. I jeszcze skubany, robił to tak zabawnie, że prawie udusiłam się ze śmiechu po drodze. Same zajęcia - ok, choć nie wiadomo, czy będą kontynuowane, bo nie zebrały się jeszcze minimalne grupy.

My z zajęć rezygnujemy na kilka miesięcy, może w przedszkolu wdrożą moją paskudę do pracy w grupie.

dzisiaj była tej sali zabaw i pustki straszne. Pani powiedziała, ze w tygodniu popołudniami jest wiecej dzieci. Kolory fajne, pomysl też. Ale jak dla mnie za mało zabawek. Pojedyncze sztuki. Te domki jakies niewykonczone wyglądają. Moim zdaniem, powinni jeszcze dopracować salę. I jeszcze w czesci kawiarnianej jest jedna gazeta do czytania, a reszte to ksiazki i podreczniki o wychowaniu dzieci itp. A ja chcę sie zrelaksowac przy kawie... ;)

DLA MNIE NIE ZBYT FAJNIE JA MAM 20 MIESIECZNA CORKE I TAM ZABAWK DOSOWNIE Z 6 I JAK BY DZIWCZYNKA NIE ZOSTAWILA KONIKA TO MALA BY SIE TAM ZANUDZIŁA-NAPRAWDE JEDEN STOLIK EDUKACJNY KOLEKJA DREWNIANA Z IKEA JEDNO PUDELKO KLOCKOW- JEDNA GAZETA W SUMIE KTOS POMYSŁ MIAŁ FAJNY BO BRAKOWALO MI PLACU Z RESTAUACJA ALE TREBA WIELE TAM DOPRACOWAC
SZKODA BO MAM BLISKO

Mojemu smokowi się podobało..

Domek z małą deska do prasowania i "żelazkiem" i inne tematyczne domki były sympatyczne... Ale moje maleństwo zawsze lubiło bawić sie "zwykłymi" rzeczami i to prasowanie mu podeszło.. I zaglądanie do domków i co tak jest...
Bawił się przez godzine i nie chciał wyjść..
Pewnie gdyby były inne dzieci to by było jeszcze lepiej. Choc nie tęskię za takimi tłumami jak zwykle są w takich miejscach. Moje dziecko jest malutkie i je non-stop wypychają albo siegdzieś nie moze dostać. Jednak kilkoro innych dzieci daje wiecej przykładó co robić z tymi zabawkami..

Ma dwa latka i trochę...

Ja tam polecam..Choć ganiałam za nim by czego nie poniszczył i w końcu nawet kawy nie wypiłam..

Agatha - a widziałaś, że będzie Pingu English?
pamiętam, że Twój Stach ma jazdę na Pingu ;p

Wiedziałam, ze będzie English, ale nie wiedziałam, że Pingu!!!

Niestety, angielski jest w godzinach, które kompletnie mi nie pasują

Byłam na otwarciu, bardzo fajnie! ale tego dnia zniżki dla rodzeństwa nie było - więc się wykosztowałam ;-) x3. Fajna spokojna atmosfera. Jak dla mnie (zupełnie osobiście) za drogo 3x16 = 48zl. a to tylko półtorej godziny :-( . Przychodziłabym częściej gdyby było taniej, szczególnie że teraz zimno na dworku :-)

Agatha wieeeelkie dzięki za polecenie tego placu! Byłam tam dziś z moim dwuletnim Tobiaszem i młody był zachwycony! Po godzinie był krzyk jak proponowałam mu powrót do domu, więc siedzieliśmy 1,5 h. Zastanawiamy się nad wyprawieniem tam drugich urodzin, ale młody ma w niedzielę a jest jedynie wolna godzina 10:30 i zastanawiam się, czy to nie za wcześnie na urodzinową imprezkę :(

Dzieci przynajmniej będą wypoczęte i chętne do zabawy:)
moje dziecko miała tam wyprawiane urodziny i było naprawę super. obsługa bardzo miła w dodatku z ciekawymi pomysłami:)

Inne tematy z forum

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...