Re: w czym zabrac dziecko ze szpitala?
oj dziewczyny, bez sensu jest sprzeczać sie na forum, niech każda sobie pomyśli co chce, ale to że się nie znacie i jesteście sobie (pozornie) obce, nie oznacza żeby sobie takie przykre słowa pisać i się wkurzać nawzajem.. co to ma za znaczenie, co która robi, skoro to nie chodzi o Wasze dzieci.. tylko sobie humor psujecie przez takie teksty.. lepiej ugryźć się w język.. ;))
a wracając do meritum sprawy.. ja tez oczywiście będę przewoziła mojego malca w foteliku, ale na jakim siedzeniu to nie wiem, też najczęściej jeżdż swoim samochodem - sama..
dobrze że piszecie o tym zaświadczeniu o wyłaczonej poduszce z przodu, bo nawet wcześniej mi do głowy by nie przyszło, bo u mnie jest możliwość samemu wyłaczyć poduszkę pasażera, jest takie pokrętło, tylko że teraz to zaczęłam się zastanawiać, a co jeśli to jest zepsute, bo samochód używany kupowałam, już jest 6-letni.. hmm.. jak to sprawdzić.. trzeba specjalnie do serwisu jechac i wydawać tyle kasy? cholerka, to już chyba wolę wozić Małego z tyłu..
0
0