Re: w najbliższą niedzielę w Realu Bebilon w super cenie
mjakmama
(14 lat temu)
ja chyba pojade ale z rana bo z tego co pamietam w wieksozsci sklepow nikt nie pilnuje czy towar jest po promocji - raz jak wzielam 12 kartonow mleka to sie pani za mna wkurzyla ze bedzie musiala szukac kogos kto jej wylozy na polke
~Niezalogowana MamaMarty :)
(14 lat temu)
Piszę z telefonu i na świeżo donoszę, że na Osowej szał :) Także jak możecie to jedzcie bo warto. Ja zaoszczędziłam na 20 opakowaniach prawie 250 zł :) Teraz z mlekiem no stres przez kilkanaście tygodni :) Jadę jeszcze do Tesco na Karwiny pajace oblukać czy aby w promocji nie są :)
kachnat75
(14 lat temu)
my mieliśmy jechać, dziewczyny szybko zjadły śniadanie, ubraliśmy się schodzimy do auta, a tu kicha - samochód nie odpala i nie wiadomo co się stało :(
AgusiaGda
(14 lat temu)
też pisałam wcześniejsze wiadomości z telefonu ;) pojechaliśmy przed otwarciem (Mariusz miał do pracy na 10, więc musiał zdążyć zawieźć mnie do Reala, kupić mleko i odstawić do domu) :) o 9:07 już zjeżdżaliśmy do garażu po zakupach ;)
kupiliśmy 12 puszek - cena w Leclercu to 40,99zł - więc na 12 puszkach mamy zaoszczędzone 190zł!!!!!!!!!!! kupa kasy!!!!!
AgusiaGda
(14 lat temu)
LidiaM - najwyraźniej na Kołobrzeskiej nie zmienili ceny przy wystawionym mleku ;) my też na wszelki wypadek podeszliśmy do czytnika :) cena w systemie jest zmieniona na właściwą ;) 24,95zł :)
LidiaM
(14 lat temu)
mój o 10 zakupił 10 puszek "3". jak młody nie będzi pił, to pewnie wam sprzedam;) hihihi
mówił, że na półkach były tylko 2 puszki, ale obok stały w kartonach
Kołobrzeska
AgusiaGda
(14 lat temu)
my właśnie na półki nawet nie patrzyliśmy :) zbiegowisko było na środku działu dziecięcego - jak się kończy regał z zupkami, jest przejście i regał z wanienkami itp. :) tam właśnie w kartonach było mleko :)
agag_agag
(14 lat temu)
osz kurcze! My mieliśmy jechać, ale właśnie mała zasnęła i zanim się obudzi to juz pewnie nie będzie po co...
Jeżeli któraś z Was z Gdańska by jechała jeszcze po mleczko i byłaby skłonna kupić dla mnie 4 puszki 2-ki to byłabym bardzo wdzięczna...
Odebrałabym wieczorkiem albo jutro...
kachnat75
(14 lat temu)
dziewczyny czy wiecie czy sens wysyłać znajomego (popsuło się autko i nie jest to akumulator tylko coś poważniejszego) na Kołobrzeską po bebilon 3?????
AgusiaGda
(14 lat temu)
sorry Dziewczyny - ale przy takiej cenie nie można oczekiwać, że mleko będzie stało i czekało cały dzień w nieskończonej ilości... ;P kto pierwszy ten lepszy ;)
Madziulka
(14 lat temu)
ja byłam ok 13 na osowej i było jeszcze mleczko 2, 3 w ogole nie widziałam i pelno 4 , na początku wziełam 5 opakowań , potem jeszcze jedno, potem dobrałam jeszcze 2 a przy kasie wróciłam do kolejne 2 :D hehe i w sumie wziełam 10. Opłacało się :)