wSPAniale

Salony kosmetyczne Salony masażu SPA

Gdańsk, Franciszka Rakoczego 9/U10

Kaśka - opinia (1) Uwielbiam. Panie przesympatyczne, uśmiechnięte. Jeżeli chodzi o normalny... Kaśka Beata - opinia (1) Manicure hybrydowy to jakaś pomyłka. Myślę, że wykonanie manicure u pani,... Beata Joanna - opinia (1) Polecam Wspaniale, profesjonalne podejście do klienta, miła obsługa i dobra... Joanna
Marta - opinia (2) Masaż odchudzający u p. Wiktorii mega :D Do tego bardzo miła atmosfera,... Marta Rewelacja! (1) Profesjonalna i sprawna obsługa ze świetnym efektem końcowym, a wszystko w... Dagna Mania - opinia (1) Polecam serdecznie! Moje dłonie wyglądają perfekcyjnie. Mania Olga - opinia (1) Dawno nie czułam się tak zrelaksowana jak po dzisiejszej wizycie, piękne i... Olga Magdalena - opinia (1) Pierwsza wizyta i miłe zaskoczenie. Wykonywalam manicure hybrydowy u Pani... Magdalena Magdalena Skrzydlińska lat 41 - opinia (1) Dzisiaj po raz pierwszy we wspaniale skorzystałam z pedicure u Pani Natalii... Magdalena Skrzydlińska lat 41 Beata - opinia (1) Profesjonalnie wykonane zabiegi. Hybryda trzymała się długo i mocno. Panie... Beata wspaniale (1) Salon to miejsce w którym się odprężam, zapominając na chwilę o problemach... Patrycja Karolina - opinia (1) Cudowne miejsce, wszystko dopracowane, piękny wystrój,pięknie pachnie, jest... Karolina Bardzo polecam! (1) Świetne miejsce dla wszystkich, którzy cenią profesjonalizm. Kilkukrotnie... - opinia (1) Świetne miejsce! Przemiła atmosfera! Kapitalny wystrój, który pomaga poczuć... wSPAniale (1) wSPAniałe miejsce!!!!! Polecam!!! Kaśka wSPAniale (1) Polecam SPA dla każdego . Przemiła obsługa w pięknym wnętrzu ze wspaniałą... Edyta wSPAniałe miejsce na Morenie (1) Wszyscy czekaliśmy z niecierpliwością na otwarcie salonu ... jest już Magda i Łukasz Przemek (1) Super masaże. Korzystam regularnie. Polecam Przemek Walaszczyk Polecam (1) Super klimat, fajni ludzie Mariusz Najlepsze SPA w Gdańsku (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług oferowanych w wSPAniale. Obsługa... Zuzanna