wakacje w październiku gdzie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
gdzie polecacie spędzić wakacje max 10dni z dwójką maluchów 3 latka i 1,6 ale najlepiej w październiku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wakacje w październiku gdzie

w domu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

w domu to ludzie umieraja

Witaj, choć mieszkam nad morzem to powiem Ci szczerze, że naprawdę uwielbiam jeździć w góry. Tak się składa, że też mam dwójkę pociech, trochę starszych 6 i 4 latka, ale od zawsze przynajmniej 2-3 razy w roku jeździmy w góry na kilkudniowe wczasy i w lecie i zimą. Wszystko zależy od tego, jaki masz budżet i jak daleko chcesz oddalić się od domu, ale osobiście proponuję i z czystym sumieniem zachwalam na przykład Szklarską Porębę albo też Ustroń i Wisłę. Są to miejsca, w których byłam już wiele razy i naprawdę nigdy się nie rozczarowałam. Z drugiej strony na pewno też warto zajrzeć na Mazury, choć tutaj proponuję jakąś mniejszą miejscowość, a nie taką typowo turystyczną, gdzie nie ma palca wcisnąć, bo tyle ludzi:)

najlepiej tam gdzie jest jeszcze cieplo. Poleccie sobie gdzies. Dzieciaki nie umecza sie mocno droga a i przynajmnie pogoda bedzie gwarantowana, tzn sloneczna:) My bylismy na fuertaventura na przelomie X/XI i bylo super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

turcja? jest jeszcze w miarę ciepło...

podbijam gdzie jeszcze jest ciepło pod koniec października, wylot z gdańska

sprawdź wyspy kanaryjskie i cypr :)

ja wróciłam w niedzielę z Barcelony, wylot masz z Gdańska, pogoda super było bardzo ciepło 28 st, na plaży nie ma już zbyt dużo ludzi, a fajne apartamenty tez można znaleźć blisko plazy

Koleżanka była w Turcji w zeszłym tyg. i poleca
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wrzesień - lepsza Ibiza czy Salou niedaleko Barcelony??

wróciliśmy właśnie z Korfu super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też byłam w Turcji i jeszcze Egipcie, co prawda kilka lat temu, więc może coś się teraz zmieniło, ale na mnie nie robi to jakiegoś szczególnego wrażenia. Owszem, pięknie i egzotycznie, jest to coś zupełnie innego, nowego, a jednak ja i tak stawiam na Polskę. Jeśli ktoś kocha ciepełko i marzy o wakacjach w stroju kąpielowym nawet w zimie to rzeczywiście ciepłe kraje są alternatywą, jednak zimowy wypoczynek moim zdaniem może być tak samo wspaniały i udany:)

Inne tematy z forum

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...