wątpliwe wykłady

Witam - szkołą rodzenia Bobas jest w dobrej lokalizacji i łatwo się można zapisać (dużo różnych terminów w tym weekendowe) - jednak już od pierwszego wykłądu można wyczuć że Pani Barbara nakierowuje słuchaczy na wątpliwe ideologie - treść wykładów jest różna - są fragmenty bardzo przydatne i dobrze omówione ale są też totalnie odjechane teorie. Położna środowiskowa która do nas przyszła niedawno potwierdziła opinię o pani Barbarze - nazwijmy to że jest kontrowersyjna w środowisku położnych (i zorientowana na kasę). Ale jeżeli ktoś ma blisko i nie ma problemu z wydaniem kasy na w jakiejś mierze użyteczne treści to może się wybrać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wątpliwe wykłady

Dziękuję za opinię, przykre że konkurencja musi się chwytać takich metod. W marcu żadna Pani Marianna do mnie nie chodziła :-). Pozdrawiam Konkurencję :-)

Re: wątpliwe wykłady

No cóż, każdy może mieć swoje zdanie nie wątpliwe. Wyażać je również, co też sama uczynię.
Z wątpliwą treścią wykładów ciężko się zgodzić, gdyż albo przychodzi się na zajęcia uzyskać pewną wiedzę, albo się już przyszło na świat z monopolem na wiedzę. A w to drugie wątpię.
Natomiast "odjechane teorie", jak twierdzi oponentka, wiedza i doświadczenie Pani Basi uratowały mi dziecko... I od ośmiu lat mogę się cieszyć towarzystwem mojej córki. Za co Pani Basi dziękuję!