mieszane wrażenia n.t. szkoły Bobas (2) To prawda że atmosfera jest przyjazna, ale zależy to bardziej od grupy niż od... Kasia Świetnei! (1) Profesjonalnie i konkretnie. Na tych kilku zajęciach z Panią Rybicką... Dunikowski super szkoła (1) Polecamy gorąco szkołę rodzenia BOBAS. Najlepszą rekomendacją niech będzie... zadowoleni rodzice
wątpliwe wykłady (3) Witam - szkołą rodzenia Bobas jest w dobrej lokalizacji i łatwo się można... Marianna wrzesniowa mama - opinia (1) ybraliśmy z mężem szkołę p.Basi ze wzgledu na bliską. lokalizację, jednak... wrzesniowa mama świetny wybór (1) Skuszeni pozytywnymi opiniami na forum zdecydowaliśmy się na tę szkołę i ani... A+K+A Gorąco polecam!!! (1) Uczęszczałam do tej szkoły rodzenia wraz z mężem , zajęcia prowadzone przez... Daria Polecam (1) Bardzo pomocne i ciekawe zajecia prowadzone w milej atmosferze. Pani Basia... Iza Rewelacyjna szkoła (1) Piszą tu same Panie, co jest całkiem zrozumiałe.Więc jako mężczyzna... Tomasz Polecam! (1) Tę szkołę rodzenia i Panią Basię poleciła mi Bratowa, i z czystym sumieniem... Magdalena polecam!!! (1) Polecam szkołę pani Basi. Bardzo miła atmosfera, kameralna grupa, rzeczowe... Alicja Gdynia Pogórze Szkoła na 6 (1) Polecam zajęcia w szkole rodzenia BOBAS w Gdyni. Zdobyta wiedza z pewnością... Ania karmienie piersią (1) Pani Basia jako jedyna spośród wielu specjalistów, których porady zasięgałam,... Kasia Serdecznie polecam WSZYSTKIM RODZICOM! (1) Szkoła Rodzenia "BOBAS" jest obowiązkowa nie tylko dla rodziców... Marianna&Co. polecam (1) Polecamy szkołę rodzenia Bobas, Pani Basia podzieliła się z nami... M&S Serdecznie polecamy ;) (1) Uczęszczaliśmy do szkoły Bobas razem z mężem i oboje jesteśmy bardzo... Daria&Grzegorz POLECAMY (1) Kurs za nami a przed oczekiwanie na potomka :) Dzięki Pani Basi na pewno... Ala&Jacek Pasja i zaangażowanie (1) Trudno dziś znaleźć miejsce, które łączy w sobie tyle pozytywnych odczuć tak,... Agnieszka i Sławek Na prawdę polecam!!! (1) Bardzo przydatne informacje, miła atmosfera, konkretnie, rzeczowo, p. Basia... Mat Polecamy!!!! (1) Bardzo miło i ciepło wspominamy kurs w Szkole Rodzenia Bobas. Atmosfera na... Mirella i Sebastian