Restaurację odwiedziłam w dniu wczorajszym.Byliśmy tam z mężem dwukrotnie w ubiegłym roku. Tym razem postanowiliśmy zaprosić przyjaciół z Półwyspu Helskiego. Było przeuroczo. Rezerwacji na godz. 17.00 (stolik z widokiem na zatokę) dokonałam dwa dni wcześniej. Mając na uwadze, że mamy środek lata, piękną pogodę i mnóstwo turystów przyznać muszę, że bezproblemowa rezerwacja wzbudziła u mnie lekki niepokój, który przerodził się w mocne zdenerwowanie po zapoznaniu się z niepochlebnymi opiniami na niniejszej stronie. Postanowiliśmy jednak zaryzykować pamiętając nasze ubiegłoroczne zauroczenie tym miejscem. BYŁO WARTO !!!!! Stolik czekał gotowy, przemiła kelnerka pojawiła się natychmiast, na przystawki czekaliśmy może 15 minut, na pozostałe dania niecałe 15 minut, jedzenie wyśmienite (mule, krewetki, łososie, sałatki, zupy). Następnie natychmiast na stół wjechała kawa z pysznym serniczkiem. Ceny przystępne, obsługa przemiła, aż nie chciało się opuszczać tego miejsca. Przyzwoitość nakazała nam wyjść po cudownych 2 godzinach.Polecam to miejsce wszystkim. Nie kierujcie się opiniami frustratów, którym najprawdopodobniej mało kto potrafiłby dogodzić.