wejherowo,rumia,reda,gdynia szukam przyjaciółki

Temat dostępny też na forum: Wejherowo Reda
Witam
Mam 23 lata jestem sam nie mam nikogo po straconym zwiazku po 6 latach szukam może nie póki co dziewczyny lecz przyjaciółki w podobnym wieku albo lepiej dam przedział wiekowy 18-30 , a więc wracając do sprawy szukam przyjaciółki na wspólne wypady , imprezki , spacery i tym podobne
Jak pisał powyżej mam 23 lata ,176cm wzrostu ;p , 90kg wagi (nie gruby) ciemny blond włosy i niebieskie oczy , mój zawod to marynarz uwaga panie nie przejmować sie kontrakty krótkie mam dwa tyg w morzu i dwa tyg wolnego wiec jakoś przeżyć można , co jeszcze hmmm nie mam jeszcze prawka nie zajmowalem sie tym czasu nie było teraz jestem w trakcie , mieszkanie swoje dopiero za rok , musze to opisac bo może być lawina pytań a chce by wszystko było jasne .
Także mój nr gg 9086616
Mój email golas881@wp.pl
Mój nr telefonu to dopiero jak jakaś bedzie szukała takiego kumpla.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: wejherowo,rumia,reda,gdynia szukam przyjaciółki

aha a jeśli chodzi jaką muzyke słucham to rock ,metal ,ale na imprezke jesli potrzeba nie pogardze iść i gram też na gitarze w sumie na dwoch akustycznej i z zespołem nu metalowym nowo powstałym na gitarze elektrycznej i nie mam długich włosów by nie było ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Poznam Koleżanke :) (9 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...

M55 (3 odpowiedzi)

Też tego jeszcze nie robiłem ale chcę spróbować

Realnej na spacer (10 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto