dziewczyny a jak wam sie podoba mgielka opadajaca na twarz:-)mi sie bardzo to podobaa tylko nie wiem czy tak nie glupio-bardziej z ameryka mi sie kojarzy-podpowiedzcie prosze:-)))
00
Re: welon na twarz
Danuska
(20 lat temu)
Dlaczego??
Ja wlasnie bede miala taki welon dwuwarstowy, bo ta pierwsza warstwa bedzie na przod, ktora przy oltarzu wezme do tylu.
Przynajmniej tak to sobie wyobrazam na dzien dzisiejszy, a co wymysle przed samym slubem to nie wiem hihih :)))
00
betiblue1
(20 lat temu)
Ja będe miała również dwu warstwowy długi na 2,5 metra . Jak będe szła do ołtarzu będe miała zakrytą twarz, a przy ołtarzu odsłoni mi ojciec. Mam wiekszy dylemat , bo nie wiem jaka fryzure do takiego welonu . Nie chce miec koka itp.
00
swonko
(20 lat temu)
tez chce miec "mgielke" na twarz....
mierzylam do sukni taki wlasnie dlugi - konczyl sie na wysokosci kostek - a dzis na jakiejs www z welonami widzialam takie chyba 2,5 m ..... tylko jak jest tren, to czy pasuje ciagnacy sie (jeszcze dluzszy od trenu) welon??? czy lepiej rowny z trenen lub nawet krotszy - konczacy sie tuz nad ziemia???
druga sprawa - ten konczacy sie tuz nad ziemia w salonie mody slubnej kosztuje ponoc 205 zl...... to jakby duzo za welon z tiulu bez lamowki bez niczego.... (taki chce).... moze lepiej zamowic np w lanetti albo u jakiejs osoby ktora szyje welony/?? (np na abrahama w gdyni) ???
co o tym sadzicie?
00
betiblue1
(20 lat temu)
Ja mam welon równy z trenem , jak dlamnie bomba.
00
swonko
(20 lat temu)
dzieki ;)
00
Dori
(20 lat temu)
Ja miałam :) Ojciec po zaprowadzeniu mnie do ołtarza podniósł go do góry.....
00
dziób
(20 lat temu)
no wlasnie ja sie obawiam ze jak mi podniesie ktos ten welon przed olatrzem to bedzie zle ulozony :-) roztrzepany:-)
00
dziób
(20 lat temu)
a jak podjechalyscie pod kosciol?z welonem na twarzy?