welon

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
jak sadzicie czy panna mloda powinna miec welon?? ja zastanawiam sie nad kapeluszem ale wszyscy wokol mowia ze to " nie wypada".( a ile kosztuja welony
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: welon

radzę się nie przejmować innymi, to Twój dzień i już!
mi gadają, że srobrne obrączki to coś dziwnego, ale i tak zrobię jak uważam
kapelusze, zwłaszcza do niektórych fasonów sukni, są super

to juz tylko zlaezy od Ciebie i od Fasonu Twojej sukni. A cenu welonóe sa rozne - od 80 po nawet za 300. Zalezy od wykonczenia, dlugosci no i ... sklepu. Podobno najlepiej kupic dodatki w mniejszych miejscowosciach typu Tczew, Pruszcz itp.

moja przyszła tesciowa coś mi "sugerowala"że welon to tylko dla dziwicy...:))a ja i tak zrobie po swojemu szczeglnie, ze gdyby tego ciagle się przestrzegało to niewiele dziewczyn szlo by do ślubu w białej sukni i welonie...moja jest kremowa i mam welon,a kapelusz ubieram do cywilnego...kapelusze są naprad\wde super tylko trzeba dobrze dobrać do siebie i do sukni:)) powodzenia

ja też zastanawiam się nad kapeluszem... nie przejmuj się komentarzami, niby dlaczego nie wypada, kapelusz jest nawet bardziej elegancki, a ile kosztują średnio kapelusze?

Ja też chciałabym iść do ślubu bez welonu. Kapelusz również nie wchodzi w grę. Zastanawiam się jednak czym wówczas będę rzucała w trakcie oczepin? Bukietem, trenem??? Podwiązka raczej nie wchodzi w grę.

jak sie nie ma welonu to sie rzuca bukietem

Ja nie bede miec welonu, bo zle bym sie w nim czula i mam gdzies to co mowia inni, nie chce i tyle. A w trakcie oczepin bede rzucac bukiet.

a ja będę miala dłuugi welon, bo mi się po prostu podoba :)

Ja tez bede miala dlugi welon. Ale jesli podobalby mi sie kapelusz, to nawet nie zastanawialabym sie nad jego zalozeniem :). Po prost bym go zalozyla :)

a ja będe miała długi welon, ale nie będę nim rzucała, w ogóle nię będzie tego typu "zabaw" i nic mnie nie obchodzą jakieś sugestie żebym się jednak skusiła, dziewczyny to nasz ślub i wesele!!!

zgadzam sie z toba to nasze wesela i nasze sluby:))))) jesli chodzi o ceny kapeluszy to trzeba sie liczyc z kosztem od ok 180 zł. mój do cywilnego kosztuje ok 220zł ale jest z dużym rondem i jest cudny:)))i nadodatek w idealnie dobranym kolorze...w dobrych miejscach zrobia ci nawet kapelusz na zamówienie i bedziesz miala taki jak ci sie wymarzy...dziewczyny badzmy piekne :))))

Asiu, a gdzie zamawiałaś taki cudny :-) kapelusz ?

niestey chyba cie zmartwie...w Łodzi...ale jak bedziesz chciala zamówic to szukaj w pracowniach kapeluszy (tzw modelatornie)a nie w salonach ślubnych jesli trafisz do modystki to napewno bedziesz zadowolona powodzenia

masz racjie

Witam
moim zdaniem w kapeluszu wygląda się o wiele dostojniej.Kwestią jest ,jaki kapelusz się dobiera.Osobiście za najpiękniejsze uważam te z dużym rondem,z wstawkami tiulowymi-są po prostu boskie. oczywiście do tego wąska suknia z gorsetem...

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...