welon

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny pomóżcie, gdzie można w Gdyni dostać tanio welon, bo ceny welonów w salonach sukienek ślubnych są przesadnie wygurowane.
Ewentualnie może któraś z Was sama szyła sobie welon, poproszę o wskazówki jak się do tego zabrać.
Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: welon

TAnie welony mają na Abrahama 13, to taki mały sklepik z dodatkami ślubnymi i kaoeluszami.

dziękuję , podejdę tam

Mozesz najpierw tam zadzwonić i się zorientować cenowo tel. 620-34-58

Polecam allegro lub lanetti.com.pl - tanio, ładnie, duży wybór.

dzis odebralam welon, ktory uszyly mi panie ze sklepu na Abrahama :) welon ma prawie 3m dlugosci i...kosztowal tyle co tiul plus 50 zl za uszycie :) jestem zadowolona :)))) polecam

Hej Jestdobrze, a gdzie Ty sie tyle czasu podziewalas? Strasznie dawno Cie nie widzialam na forum...

czesc ma.siu :) gdzie sie podziewalam ?:) ech ostatnio ciezko tu pogadac jak dawniej o sukienkach i "glupotach" :) ale czytam od czasu do czasu:),

jeszcze nie mam swojej sukienki ;) ..miala byc gotowa na poczatek wrzesnia, ale jest poslizg :(

sciskam :) powodzenia w ostatnich przygotowaniach :)

To prawda ze jak dziewczyny (tzn. "stare" forumki) sie za maz powydawaly, to jakos tak calkiem tu jest inaczej. Ja tez juz nie bywam tak czesto jak dawniej.

Trzymam kciuki za sukienke (pamietam ze dlugo nie moglas sie zdecydowac), no i w ogole za caloksztalt, bo Wy przeciez jeszcze szybciej niz my.

Pozdrawiam serdecznie,
ma.sia