welony z lamówką

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jakie jest wasze zdanie podobają sie wam takie welony? czy wolicie koronki, haft...?????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: welony z lamówką

Ja na poczatku chcialam miec welon z hafcikiem (bardzo podobal mi sie welon mojej mamy). ale jak przymierzylam kilka rodzajow w salonie i zobaczylam jak sie ukladaja to te z lamowka prezentuja sie zdecydowanie najlepiej. Takie jest przynajmniej moje zdanie.

to zalezy od sukni. Ja chcialabym miec welon z haftem, ale suknia ktora sobie upatrzylam jest cala haftowana, wiec do tego welon z haftem- bylo by za duzo. Przymierzalam tez sukienke bez koronek, do takiej fajnie pasuje welon z haftami. Ale tez mialam na sobie suknie, z blyszczacym paskiem na dole spodnicy, do tej zdecydowanie pasowal welon z blyszczaca lamowka. Wydaje mi sie,ze welony z lamowka optycznie wygladaja na ciezsze. My sie bardziej podobaja welony z haftem lub bez niczego, ale to kwestia gustu i tego co pasuje do sukienki

ja mam koronke na gorsecie, skromna sukienke, wiec nie pasowalby mi juz welon z koronka. Z kolei lamowka na welonie faktycznie, powodowala, ze calosc wygladala dosc ciezko. Taki bez lamowki wygladal na jakis nie dokonczony. Wiec mam rozwiazanie posrednie - krawcowa obszyla mi welon delikatna zylka, wyglada to jak obszyty taka biala nitka - ladnie, lekko i porzadnie :o)

ja miałam welon z haftem, niedośc ze mi sie pobobają tekie welony ale tez miałam suknie z haftami bardzo sliczną kazdy welon do niej pasował długi czy krudki ja wybrałam krudki bo i tak miałam go bardzo nisko podpiente.
i powiem jedna zecz jak komus sie to podoba to niech robi wszystko zeby w tym wystąpić.
pozdrawiam Aga

ja miałam welon z haftem, niedośc ze mi sie pobobają tekie welony ale tez miałam suknie z haftami bardzo sliczną kazdy welon do niej pasował długi czy krudki ja wybrałam krudki bo i tak miałam go bardzo nisko podpiente.
i powiem jedna zecz jak komus sie to podoba to niech robi wszystko zeby w tym wystąpić.
pozdrawiam Aga

moi drodzy!!!
gdzie was edukowano? takie błędy....aż oczom żal patrzeć...

popieram, niestety - edukacja ważna rzecz...
a welony... ja wole mgiełke, bez lamówki, ewentualnie z pięknym haftem jeżeli pasuje do sukienki...

polonistka napisał(a):

> moi drodzy!!!
> gdzie was edukowano? takie błędy....aż oczom żal patrzeć...
>
SZP
jestesmy na forum a nie u pani w klasie , liczy sie tresc

popieram!!!!!
nie czepijamy się ;))))
plawda??? :))))
pozdrówka

Popieram sama często szybko pisze i nawet nie sprawdzam co napisałam więc proszę nie róbmy szumu wokół nieważnych literówek !!!!!