Re: wesele GRINHOLC
ZENADA!!
slyszalam opinie od czlonka mojej rodiny o tym miejscu, ze jest slabe jedzenie , malo tego jedzenia i co najgorsze strasznie drogo, licza sobie niebagatelne kwoty za rozne dodatki do wesela.
No i pare tygodn temu sama bylam na organizowanym tam weselu. zalamalam sie. bylam na wieeeeelu weselach. Ale tam bylo najgorzej. Osoby, ktore robi tam imprezy s chyba zdesperowani albo ktos im za to zaplacil.
oto moje wrazenia:
weszlam na sale i juz przy samym wejsciu czyli na czesci tanecznej stal stol z przekaskami typu pasztety, reby w galarecie itd. i tak tam to stalo przez caly wieczor w pyle tanecznym. malo kto tam podchodzil bo w tym miejscu- to karygodne
-obiad- mieso do zrazow- jeslimozna je nazwac zrazami nierozklepane. twarde miesa. i malllllo.
stwierdzilam ze zjem ciasto....czekam i czekam i nic... co sie okazalo od kogos z gosci ze po ciasto trzebabylo przejsc cala sale i to ciasta kupne, bezsmakowe.
- deser w pucharku ktory kelnerki roznosily byl bardzo dobry.
- kolacja...jaka kolacja. przy mnie prawie nic nie stalo do jedzenia. wiec zjadlam tylko salatke, ale dobrze bo szwagier zjadl sledzie z chlebem i nic wiecej i sie zatrul.
sala jest czysta i calkiem ladna i na tym sie konczy. nie oszukujcie klientow.
9
10