wesele GRINHOLC

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam pytanie czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia dotyczące wesela w domu bankietowym GRINHOLC w Rumi?? z góry dziekuje za info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: wesele GRINHOLC

Dam znać po 21.08.2010 ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a jeśli chodzi o kase to jak z cenami za sale czy menu za osobe??na stronce nie ma nic na ten temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mają 170zł/os, więc niedrogo:) a i sala ładna:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak- sala ładna:)
do tego nas nie liczą za korkowe itp więc to też oszczędność pieniędzy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

http://forum.trojmiasto.pl/Dom-Bankietowy-t161273,1,11.html?hl=dom bankietowy#hl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strasznie drogo i słyszałem ze jedzenie słabe
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 8

a mi się podobało. jedzenie smaczne i ladnie wyglada. obsluga sprawna i mila.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14

Sala przeciętna.
Typowa hurtownia weselna bez klimatu.Wcale nie jest drogo a jedzenie jest smaczne.Idelanie nadaje się dla ludzi którzy nie szukają niczego oryginalnego.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dobry kierownik i świetna obsługa. Przy tym sala ciekawa dla obiektywu (zróżnicowanie oświetlenia, kształtów i faktur materiałów).
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 18

Sala typowa masówka, nic orginalnego i podobno jedzenie sałabe, mało. tyle ze duza sala.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zgadza się. Ta sala to taki typowy kołchoz weselny bez klimatu.
Robienie wesela w takim miejscu to jakaś porażka. Jedzenia wcale nie jest mało ale ludzie to zwykła tanc buda dla kogoś bez wymagań, obciach.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

Grałem tam poprawiny w tym roku więc mogę się wypowiedzieć :) Jedzenie bardzo dobre , obsługa bardzo dobra i szybka a przede wszystkim zastępca menadzera bardzo pomocny , sala jest bardzo elegancka , a przede wszystkim Łazienki zadbane , więc jak na taką tańc Budę POLECAM !!! tyle że to Elegancki lokal a nie Tańc buda.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16

Elegancka masówka dla ludzi bez gustu.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 7

Miałam tam swoje wesele. Nie zgodzę się z poprzednimi opiniami. Dom Bankietowy stanął na wysokości zadania organizując nasze wesele zarówno pod względem jedzenia jak i obsługi. Wszystko było podane na najwyższym poziomie. Goście byli zachwyceni. Opinie poprzedników, że jest to "tańc buda" uważam za śmieszne. Tańc buda w moim mniemaniu to remiza, a Dom Grinholc wyróżnia się spośród wielu sal weselnych wystrojem i klimatem. Szkoda, że na tym forum wypowiadają się osoby, które nie organizowały żadnej uroczystości a sami snują jakieś opinie chcąc zaszkodzić innym. W 100% polecam sale weselna Państwa Grinholc
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 19

ja również polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

ZENADA!!
slyszalam opinie od czlonka mojej rodiny o tym miejscu, ze jest slabe jedzenie , malo tego jedzenia i co najgorsze strasznie drogo, licza sobie niebagatelne kwoty za rozne dodatki do wesela.
No i pare tygodn temu sama bylam na organizowanym tam weselu. zalamalam sie. bylam na wieeeeelu weselach. Ale tam bylo najgorzej. Osoby, ktore robi tam imprezy s chyba zdesperowani albo ktos im za to zaplacil.
oto moje wrazenia:
weszlam na sale i juz przy samym wejsciu czyli na czesci tanecznej stal stol z przekaskami typu pasztety, reby w galarecie itd. i tak tam to stalo przez caly wieczor w pyle tanecznym. malo kto tam podchodzil bo w tym miejscu- to karygodne
-obiad- mieso do zrazow- jeslimozna je nazwac zrazami nierozklepane. twarde miesa. i malllllo.
stwierdzilam ze zjem ciasto....czekam i czekam i nic... co sie okazalo od kogos z gosci ze po ciasto trzebabylo przejsc cala sale i to ciasta kupne, bezsmakowe.
- deser w pucharku ktory kelnerki roznosily byl bardzo dobry.
- kolacja...jaka kolacja. przy mnie prawie nic nie stalo do jedzenia. wiec zjadlam tylko salatke, ale dobrze bo szwagier zjadl sledzie z chlebem i nic wiecej i sie zatrul.
sala jest czysta i calkiem ladna i na tym sie konczy. nie oszukujcie klientow.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

Grinholc to miejsce na wesele dla ludzi z klasą, jeżeli jest się przyzwyczajonym do zabaw typu "Remiza" z własną "Kucharką" i masówką typu PRL to się nie dziwię, że opinie są negatywne- ten szok związany ze zderzeniem kunsztu z "wiejskim klimatem" może niektórym "nieoswojonym" małomiasteczkowcom zawrócić w głowach. Przykre ale prawdziwe...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Piękna sala - naprawdę, ale niestety drogo... 195zł za menu to jednak dużo plus wszelkie dodatki...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0