Re: wesele hotel Rezydent
Witam,
W sobotę mieliśmy wesele w Rezydencie. Atmosfera, jedzenie, obsługa po prostu super. Z całą odpowiedzialnością możemy zarekomendować to miejsce na wesele przy uwadze, że nie więcej niż na 60 osób (u nas było 58). Było po prostu magicznie!!!! W pierwszej części znakomity pianista przy fortepianie sprawił, że trudno jest znaleźć słowa, które mogą opisać jak bardzo wyjątkowo czuliśmy się w tej scenerii. Obsługa na najwyższym poziomie, cały czas w gotowości. Fotograf zachwycony oświetleniem sprzyjającym wykonaniu pięknej dokumentacji foto. Szukałam miejsca na wesele w stylu eleganckiego bankietu a nie biesiady, więc okazał się to idealny wybór. Mieliśmy możliwość cieszyć się dodatkowo Apartamentem Sopockim. Śniadanie dostarczone do pokoju, wszystko bardzo elegancko i zgodnie z oczekiwaniami. Jeszcze długo będziemy z łezką w oku wspominać te piękne chwile. Parę osób pytało nas przed ślubem, czy chcielibyśmy mieć to wszystko już za sobą.... a my obawialiśmy się raczej, że ten sen za szybko się skończy i tak faktycznie jest. Aranżacja stołów i całej sali oczarowała wszystkich. Odebrałam już liczne telefony z podziękowaniami za wspaniałą imprezę i wiele osób mówiło wręcz, że to najpiękniejsze wesele na jakim byli. Pozdrawiamy serdecznie wszystkie osoby zaangażowane w organizację naszego przyjęcia w w szczególności przesympatyczną Panią Dyrektor Marzenę, która swoim czarem osobistym sprawia, że hotel dostaje od nas szóstą gwiazdkę:)
Dziękujemy jeszcze raz.
Hanna i Michał
p.s. Jeśli ktoś z Was obawia się, że hotel nie ma własnego parkingu to muszę Wam powiedzieć, że dziś wiem, że ten mankament okazał się kompletnie nieistotny. Goście byli i nadal są pod tak wielkim wrażeniem, że nikt tego nie zauważył, nawet największa maruda na weselu:) Rekomendowane przez hotel rozwiązanie tej sytuacji okazało się wystarczające.
0
0